Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Ποιά ήταν τα αίτια που ώθησαν τον Αρχιφύλακα να «σαπίσει» στο ξύλο τον γνωστό κοσμηματοπώλη στα βόρεια προάστια

Ένας Αρχιφύλακας, ένας γνωστός κοσμηματοπώλης, η γυναίκα του και ένας ξυλοδαρμός στα βόρεια προάστια συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ της απίστευτης υπόθεσης που εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα και κατέληξε σε σύλληψη του αστυνομικού απο τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κοσμηματοπώλης ο οποίος διατηρεί καταστήματα σε τουριστικό θέρετρο της Ελλάδας και στο κέντρο της Αθήνας, πήγε στο σπίτι της συζύγου του, στα βόρεια προάστια, με την οποία φέρεται να έχουν διαφορές. Ο αστυνομικός, που δούλευε ως συνοδός ασφαλείας στην γυναίκα του κοσμηματοπώλη, επενέβη όταν το ζευγάρι άρχισε να καυγαδίζει.

Συγκεκριμένα, ο Αρχιφύλακας όρμησε πάνω του και τον χτύπησε, ενώ του άρπαξε το κινητό προκειμένου να μην καλέσει την Αστυνομία. Ωστόσο, ο κοσμηματοπώλης κατάφερε να ενημερώσει την Άμεση Δράση και παράλληλα να συγκρατήσει τις πινακίδες της μοτοσικλέτας του Αρχιφύλακα.

Ο Αρχιφύλακας αρνήθηκε τις κατηγορίες

Ως εκ τούτου, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες σχηματίζοντας ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς ο αρχιφύλακας – συνοδός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, μπορεί να αρνήθηκε την εμπλοκή του, ωστόσο βρέθηκαν πάνω του δύο κάρτες ανάληψης που ανήκουν στη σύζυγο του κοσμηματοπώλη.

Βαρύνεται δε, με τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης βίας ενώ απο το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ