Ζητά και τα ρέστα! Ο σεξομανής γυναικολόγος της Ρόδου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης και στη δεύτερη γυναίκα που τον μήνυσε

Must Read

Απτόητος συνεχίζει την επίθεση ο σεξομανής γυναικολόγος της Ρόδου, ο οποίος μετά την αγωγή που κατέθεσε διεκδικώντας 120.000 ευρώ αποζημίωση από την πρώτη γυναίκα που τον καταμήνυσε, προχώρησε και σε δεύτερη μήνυση! 

Ο μαιευτήρας, σε βάρος του οποίου έχουν υποβάλει μηνύσεις συνολικά 20 γυναίκες για σεξουαλικά εγκλήματα, κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία και σε βάρος της δεύτερης γυναίκας που τον μήνυσε.

Ενώ την Πέμπτη άρχισε η κύρια ανάκριση για την υπόθεση, με την πολύωρη εξέταση της 55χρονης πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς που είχε κάνει την πρώτη μήνυση, ο γιατρός επαναλαμβάνει στη δεύτερη μήνυση που υπέβαλε ότι έχει εξετάσει περισσότερες από 30.000 γυναίκες, χωρίς ποτέ να παρατηρηθεί ότι είχε εκτραπεί σε ανάρμοστες χειρονομίες ή συμπεριφορές. Διατείνεται, μάλιστα, ότι ως σήμερα χαίρει της απόλυτης εκτίμησής τους, η οποία εκδηλώθηκε με την επιθυμία τους να του συμπαρασταθούν ή ακόμα και να εξεταστούν ως μάρτυρες στην προσπάθεια της «διαπόμπευσης και του διασυρμού» του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», σε ό,τι αφορά στην πρώτη μηνυόμενη, την 55χρονη πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά, ισχυρίζεται ότι «πρωτοστάτησε στον διασυρμό και στη διαπόμπευσή μου εμφανιζόμενη ως δήθεν θύμα των ερωτικών μου επιδιώξεων, όχι μόνο με την εντελώς αβάσιμη από 18/9/2020 έγκλησή της, αλλά και για το πρόσθετο γεγονός ότι δημιούργησε ειδική επισκέψιμη ιστοσελίδα στο facebook προτρέποντας και άλλες γυναίκες να με καταμηνύσουν, εμφανιζόμενη ως “Ρομπέν των Δασών” των δήθεν από μένα κακοποιηθεισών γυναικών».

«ο χώρος των γυναικολογικών εξετάσεων δεν κλειδώνει ποτέ»

Ο γυναικολόγος υποστηρίζει ότι οι εξετάσεις στο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου εργάζεται γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο, κυρίως με ψηλαφήσεις, ενώ υπάρχει η σχετική υπερυψωμένη γυναικολογική καρέκλα στην οποία τοποθετείται η εξεταζόμενη. Οπως υποστήριξε, ο χώρος των γυναικολογικών εξετάσεων δεν κλειδώνει ποτέ με κλειδί και είναι προσβάσιμος ανά πάσα στιγμή από τις νοσοκόμες, διότι το γραφείο τους γειτνιάζει άμεσα με τον χώρο των εξετάσεων.

Επιπλέον, αναφέρει ότι, για λόγους αερισμού, το ιατρείο του διαθέτει μόνο ένα παράθυρο με κουρτίνα που βλέπει προς τον διάδρομο και τον χώρο αναμονής των υπό εξέταση γυναικών το οποίο είναι συνεχώς μισάνοιχτο, με αποτέλεσμα κάθε έντονος διάλογος ή διαμαρτυρία να γίνονται αμέσως αντιληπτά από τις γυναίκες που περιμένουν να εξεταστούν, αλλά και από κάθε διερχόμενο. Τέλος, είπε ότι η μηνυόμενη υπέβαλε τη μήνυσή της με καθυστέρηση τεσσάρων ετών και ότι όσα λέει αποτελούν «αποκυήματα της φαντασίας της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This