Ταξίδια στο εξωτερικό παρέα με τον 13χρονο σχεδίαζε η φιλόλογος που κατηγορείται για την αποπλάνηση του!

Ο δικηγόρος της -σοκαρισμένης- 36χρονης απευθύνει έκκληση για σεβασμό στην ιδιωτικότητα των δύο οικογενειών

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη σχέση που διατηρούσε η έκφυλη φιλόλογος από τη Νέα Ερυθραία με τον 13χρονο μαθητή, καθώς όχι μόνο προχωρούσε σε ολοκληρωμένες σεξουαλικές πράξεις μαζί του, αλλά ανυπομονούσε να περάσει η πανδημία για να φύγουν μαζί στην Ευρώπη

Αυτό, τουλάχιστον, αποκαλύπτουν τα γραπτά μηνύματα που αντάλλασσαν τους τελευταίους μήνες, με την 36χρονη εκπαιδευτικό -που είναι και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού- να υπόσχεται στον μαθητή την εξασφάλιση ενός μέλλοντος γεμάτου… έρωτα, μακριά από την Ελλάδα. «Nα περάσει η πανδημία… θα φύγουμε από την Ελλάδα και θα ζήσουμε ελεύθερα τον έρωτά μας… έχω μαζέψει αρκετά χρήματα από τα ιδιαίτερα, θα ταξιδέψουμε σ’ ολόκληρη την Ευρώπη…», φέρεται ότι γράφει σε μήνυμά της, ένα από τα πολλά που θορύβησαν τη μητέρα του παιδιού και κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στην Αστυνομία.

Eνα άλλο στοιχείο που σόκαρε τη γυναίκα, όταν έκανε φύλλο και φτερό τον υπολογιστή του γιου της, ήταν οι «καυτές» φωτογραφίες της παιδόφιλης εκπαιδευτικού σε θεματικό ξενοδοχείο της Αττικής, που συνοδεύονταν από το μήνυμα «σε περιμένω στο γνωστό σημείο».

Συναντήσεις σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής

Όπως διαπιστώθηκε, αρχικά οι συναντήσεις τους γίνονταν σε διάφορα ξενοδοχεία ημιδιαμονής, στα οποία ο 13χρονος πήγαινε με το ποδήλατό του, ενώ, όταν επιβλήθηκε η καραντίνα λόγω της Covid-19, οι συναντήσεις γίνονταν στο αυτοκίνητο της 36χρονης ή ακόμη και στο σπίτι του ανηλίκου, όταν έλειπαν οι γονείς του. Μητέρα και καθηγήτρια είχαν αναπτύξει μεταξύ τους μια σχέση εμπιστοσύνης, ενώ είχαν γίνει και διαδικτυακές «φίλες», με την πρώτη να σχολιάζει με θετικά σχόλια τη στοργική σχέση της δεύτερης με το μικρό παιδί της!

Ο δικηγόρος της 36χρονης, Απόστολος Κόντος, που ξεκαθαρίζει πως η εντολέας του είναι σε κατάσταση σοκ και δεν θα απολογηθεί σήμερα, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά, απευθύνει έκκληση για σεβασμό στην ιδιωτικότητα των δύο οικογενειών. «Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά να είναι η προστασία του ψυχισμού του 13χρονου ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειάς του. Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορουμένης και στην οικογένειά της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του.

Οι Αρχές, πάντως, εξετάζουν το ενδεχόμενο η καθηγήτρια να είχε προχωρήσει σε ανάλογες παράνομες πράξεις και σε βάρος άλλων μαθητών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This