Μαχαιριές στον βιαστή του γιου του! O πατέρας του 15χρονου έστησε καρτέρι στον σκηνοθέτη

Ο θεατράνθρωπος κρατήθηκε στη ζωή και όλα «θάφτηκαν» υπό τον φόβο του σκανδάλου

Must Read

Οι καταιγιστικές εξελίξεις και οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη βρόμα και τη δυσωδία στο ελληνικό θέατρο δεν έχουν τέλος! Αποκαλύψεις βουτηγμένες στις αρρωστημένες ορέξεις πρωταγωνιστών και στους βιασμούς ανηλίκων, που παγιδεύτηκαν στα κρεβάτια των ανώμαλων αρπακτικών της Τέχνης!

Αποκαλύψεις όμως που πλέον είναι βουτηγμένες και στο αίμα, μια και όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν την κοινή γνώμη να μουδιάζει. Αποκαλύψεις που κρύβουν και οικογενειακά δράματα και τραγωδίες. Οπως στην περίπτωση ενός αγοριού, που έπεσε στα νύχια πασίγνωστου ηθοποιού-σκηνοθέτη, και του πατέρα του, ο οποίος, μόλις έμαθε τον εφιάλτη του 15χρονου τότε γιου του στα χέρια του θεατράνθρωπου, ένιωσε τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια του.

Το οικογενειακό δράμα που εκτυλίχθηκε πριν από χρόνια και βγήκε στο φως κρύβει ανατριχιαστικές πτυχές, καθώς ο πατέρας δεν άντεξε στο άκουσμα της ανατριχιαστικής ιστορίας του γιου του, στο κορμί του οποίου ασέλγησε το κτήνος του θεάτρου που με ωμό, κυνικό τρόπο σμπαράλιαζε τις ψυχές παιδιών.

Πήρε το νόμο στα χέρια του

Η σιωπή του μικρού έγινε δάκρυα και τα δάκρυα ποτάμι αποκαλύψεων, όταν ο μικρός εξομολογήθηκε στον πατέρα του όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε εκείνον και στον θεατράνθρωπο, τον οποίο μέχρι πριν από λίγες μέρες δεν άγγιζε κανείς. Το κτήνος πίστευε όλα αυτά τα χρόνια ότι τίποτε δεν θα έβγαινε στη φόρα, ότι όλα θα έμεναν στο σκοτάδι…

Ο πατέρας του μικρού, θολωμένος, αποφάσισε να μην κινηθεί δικαστικά, αλλά να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να τιμωρήσει ο ίδιος τον άνδρα που σακάτεψε την ψυχή του 15χρονου τότε παιδιού του. Ενα βράδυ αποφάσισε να παραμονεύσει τον ηθοποιό-σκηνοθέτη έξω από το σπίτι του. Πάνω του είχε ένα μαχαίρι. Ηταν αποφασισμένος να το καρφώσει στο κτήνος. Οπως και έκανε. Το έμπηξε με λύσσα στο κορμί του και τον άφησε στη μέση του δρόμου, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η ζωή του κτήνους κρεμόταν από μια κλωστή… Τον μετέφεραν αιμόφυρτο σε νοσοκομείο. Μπήκε στο χειρουργείο και νοσηλεύτηκε αρκετό χρονικό διάστημα στην Εντατική. Οι γιατροί έσωσαν τη ζωή του και εκείνος, αφού έχει αναρρώσει, επέστρεψε στην καθημερινότητά του.

Η υπόθεση δεν πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, κανείς δεν θέλει να βρεθεί στο επίκεντρο ενός πρωτοφανούς σκανδάλου. Μόνο που πλέον τα πράγματα δεν είναι ίδια. Ο ασκός του Αιόλου έχει ήδη ανοίξει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This