Ροδίτης βίαζε επί δύο χρόνια τη 15χρονη κορούλα της φίλης του

Must Read

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες μιας γυναίκας από τη Ρόδο ότι ο -πρώην, πλέον- σύντροφός της κακοποιούσε επί δύο ολόκληρα χρόνια τη μόλις 15 χρόνων κόρη της! Ο 36χρονος Ροδίτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη και της κατάχρησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 7 Φεβρουαρίου όταν η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού ότι ο άντρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής», η γυναίκα υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 15χρονης τα τελευταία δύο χρόνια.

Στον ανακριτή

Μετά τις καταγγελίες και αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 36χρονου, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, βρήκαν στο κινητό του τηλέφωνο μηνύματα που ενισχύουν όσα ισχυρίστηκε η μητέρα. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να περάσει αύριο το κατώφλι της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί.

Η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης έχει προκαλέσει αναστάτωση στο νησί των Ιπποτών. Κι όλα αυτά, πριν καλά καλά συνέλθει η κοινή γνώμη από την καταγγελία της μητέρας μιας άλλης ανήλικης ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν συνομήλικό της, παρουσία τριών φίλων του, ηλικίας 21, 17 και 15 ετών, στην περιοχή της Φάτνης Σαλάκου. Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές Αρχές στα τέλη Δεκεμβρίου, οπότε η μητέρα της 16χρονης κατήγγειλε τους τέσσερις νεαρούς, σε βάρος των οποίων ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό και συνέργεια σε βιασμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This