Άγριο έγκλημα στην Κύπρο: Σκότωσε την γυναίκα και τον γιο του και επιχείρησε να πνίξει και το μεγαλύτερο παιδί του!

Must Read

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών έπεσε τελικά, μετά από εκτενείς αναζητήσεις σε όλη την Κύπρο, ο 58χρονος άνδρας που το πρωί είχε μαχαιρώσει θανάσιμα την σύζυγό του και τον γιο του, ενώ είχε επιχειρήσει να πνίξει και το δεύτερο παιδί του.

Το αποτρόπαιο διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο δράστης δολοφόνησε την 52χρονη σύζυγό του και τον 20χρονο γιο τους, ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον δεύτερο παιδί τους.

Έπειτα τράπηκε σε φυγή και αναζητούνταν. Όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Ο δράστης βρισκόταν κρυμμένος σε σπίτι στη Λευκωσία. Είχε μαζί του δύο μαχαίρια και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς.

Ο 58χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ξυπνώντας το πρωί, άρχισε να κυνηγάει τη σύζυγό του με ένα μαχαίρι, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα, ενώ η σορός της βρέθηκε έξω από το σπίτι. Στη συνέχεια μαχαίρωσε επίσης τον γιο τους, ηλικίας 20 ετών, η σορός του οποίου βρέθηκε στον διάδρομο.

Με το μαχαίρι επιτέθηκε, επίσης και στον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, ηλικίας 21 χρονών, τον οποίο μαχαίρωσε μία φορά και στη συνέχεια προσπάθησε να στραγγαλίσει με σύρμα γύρω από τον λαιμό του. Ο 21χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται.

Ο 21χρονος κάλεσε βοήθεια και τον άκουσε η ξαδέρφη του που μένει στο διπλανό σπίτι, η οποία με τη σειρά της φώναξε τη μητέρα και αδελφή της 52χρονης. Μόλις η αδελφή της γυναίκας πήγε στο σπίτι, βρήκε τα θύματα και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This