Κυριακή 25/7/2021

Φρίκη! Παρέλαση παιδιών από το σπίτι του παιδεραστή – βιαστή «ευυπόληπτου» σκηνοθέτη!

Παρέλαση στο οροφοδιαμέρισμα του ανώμαλου καθάρματος!

Πλήθος παιδιών από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές κι αλλού έκαναν κυριολεκτικά παρέλαση από το σπίτι του ανώμαλου καθάρματος, που όμως έγινε μασκότ της εξουσίας.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πριν από λίγο συνέχισε τις φρικτές αποκαλύψεις για την δράση αυτού του κτήνους, ο οποίος μυστηριωδώς σώθηκε από την αστυνομική έρευνα το 2012. Για την συγκεκριμένη υπόθεση να σημειωθεί ότι έχει καταθέσει ήδη ερώτηση στη Βουλή η βουλευτής του ΚινΑλ Νάντια Γιαννακοπούλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκαλύψεις, στο οροφοδιαμέρισμα του ευυπόληπτου καθάρματος γινόταν παρέλαση ανήλικων παιδιών για να ικανοποιήσει το καθάρματα τα σαδιστικά του ένστικτα.
Τα ερωτήματα πλέον είναι συντριπτικά. Ποιοι τον κάλυψαν. Ποιοι τον ενημέρωσαν για την παρακολούθηση της αστυνομίας το 2012. Έχοντας ως δεδομένο ότι το πρόσωπο αυτό έχει υψηλότατες πολιτικές διασυνδέσεις, θεωρείται επιτακτικό να διερευνηθεί εάν υπάρχει και πολιτικό κύκλωμα που τον κάλυπτε. Γιατί σίγουρα υπάρχει πολιτικό κύκλωμα που τον προωθούσε.

Οποιαδήποτε μορφή συγκάλυψης από άλλα καθάρματα που πιθανόν κατέχουν θέσεις εξουσίας, διότι πολλά έχουμε δει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να καταδικαστεί, να παρεμποδιστεί και να τιμωρηθεί.

Το λέμε αυτό διότι για να σταματήσει μία τέτοια ευρύτητας έρευνα το 2012 στην οποία μάλιστα συμμετείχαν και διεθνείς διωκτικές αρχές, ενισχύει την πιθανότητα ύπαρξης πολιτικής παρέμβασης. Και έναν βιαστή παιδιών μόνο ένας βιαστής παιδιών μπορεί να τον καλύψει..

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ