Παρασκευή 30/7/2021

Όσους κι αν κρατάς, ο Επστάιν «κράταγε» περισσότερους

Ο διεθνής κύκλος των παιδεραστών δολοφονεί ασύστολα προκειμένου να κρύψει τα ίχνη της

Ο κύκλος των παιδεραστών είναι διεθνής και πανίσχυρος. Ο λόγος είναι ότι επειδή αυτά τα καθάρματα δεν έχουν κανένα όριο, δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα και ανέρχονται σε θέσεις εξουσίας έχοντας εκτός από την ανώμαλη δράση τους, και σχέσεις αλληλεξάρτησης και εκβιασμού.

Αυτό φάνηκε περίτρανα στην υπόθεση του Ντιτρού στο Βέλγιο, όπου η διαφθορά και η ισχύς των παιδεραστών ήταν τέτοια που αλλάζει ακόμα και δικαστές που δεν είχαν την διάθεση να καλύψουν το ανώμαλο τέρας και τους συνεργούς του.

Υπάρχει όμως και η χαρακτηριστική περίπτωση Επστάιν. Ο Τζέφρι Επστάιν ένιωθε πανίσχυρος. Κρατούσε δέσμιους ακόμα και προέδρους των ΗΠΑ. Τους εκβίαζε με χίλιους τρόπους. Και όμως, βρέθηκε κρεμασμένος ακόμα και στο κελί όπου φυλασσόταν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Εάν λοιπόν κάποιοι ντόπιοι που εμπλέκονται σε παρόμοιο κύκλωμα πιστεύουν ότι θα την γλυτώσουν επειδή εκβιάζουν κάποιους σε ισχυρές θέσεις εξουσίας, ας δουν το παράδειγμα του Επστάιν. Το πιθανότερο είναι να βρεθούν κι αυτοί με μια θηλιά στο λαιμό. Όπως ο Επστάιν ή οι 29 μάρτυρας στην υπόθεση Ντιτρού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ