ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Ο μακελάρης της αγοράς τροφίμων είχε προειδοποίησει αλλά τον αγνόησαν

Must Read

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι ο 19χρονος Γουίλιαμ Σαντίνο Λεγκάν πριν θερίσει τον τρόμο και το αίμα στην αγορά τροφίμων στην Καλιφόρνια, είχε προειδοποιήσει μέρες πριν για το τρομοκρατικό του κτύπημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά κανείς δεν είχε δώσει σημασία.

Όπως έγινε γνωστό είχε αφήσει να πλανάται η απειλή επίθεσης στην έκθεση κι είχε εκφράσει τις ακραίες  απόψεις σε αναρτήσεις του σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μερικές ημέρες πριν διαπράξει το mass shooting της περασμένης Κυριακής.

Παράλληλα η νεκροψία-νεκροτομή στο πτώμα του 19χρονου ο οποίος άνοιξε πυρ, σκότωσε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους δέκα και πλέον την τελευταία ημέρα μιας έκθεσης τροφίμων την Κυριακή στη βόρεια Καλιφόρνια κατέδειξε ότι πέθανε από τραύμα που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του, δήλωσε μια εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Κομητείας Σάντα Κλάρα χθες Παρασκευή.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα περί αυτοκτονίας του δράστη της επίθεσης στο Gilroy Garlic Festival αντιφάσκει με την επίσημη εκδοχή της αστυνομίας, κατά την οποία αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στον χώρο της εκδήλωσης ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυρών με τον ένοπλο και τον εξουδετέρωσαν μερικά λεπτά αφότου άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως ανυποψίαστους πολίτες που βρίσκονταν στον χώρο όπου διεξαγόταν το γαστρονομικό φεστιβάλ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This