Τρόμος με Αλγερινούς στο λόφο του Στρέφη! Έσπασαν στο ξύλο 20χρονο και του έκλεψαν τον σκύλο

Του επιτέθηκαν όταν αρνήθηκε να αγοράσει ναρκωτικά!

Must Read

Τρομακτικό ήταν το απόγευμα που έζησε ένας 20χρονος νεαρός που έβγαλε βόλτα τον σκύλο του, στο λόφο του Στρέφη, την περασμένη Πέμπτη! Μια συμμορία αγριεμένων Αλγερινών του επιτέθηκε, τον χτύπησε και αφού έκλεψε τα προσωπικά του αντικείμενα και τον σκύλο του, έγινε καπνός!

Αρνήθηκε να αγοράσει ναρκωτικά και του επιτέθηκαν

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 20χρονος νεαρός, έκανε βόλτα με το κατοικίδιό του στην περιοχή, όταν οι Αλγερινοί τον πλησίασαν και προσπάθησαν να του πουλήσουν ναρκωτικά. Ο νεαρός τους απάντησε να τον αφήσουν ήσυχο και ότι δεν ασχολείται με ουσίες, όμως εκείνοι αγριεμένοι, του όρμηξαν και τον χτύπησαν με γροθιές, ενώ τον απείλησαν βάζοντάς του το μαχαίρι στον λαιμό. Αφού «βούτηξαν» τα χρήματα και το κινητό τηλέφωνο του 20χρονου, άρπαξαν και τον σκύλο του ράτσας πιτ μπουλ.

Ο νεαρός κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Εξαρχείων και λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλλαβαν δύο Αλγερινούς από την άγρια συμμορία. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται καθώς αναζητείται ο αρχηγός, ο οποίος μάλιστα έχει στην κατοχή του τον σκύλο του νεαρού.

(Φωτό: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This