Συμμορία Αλγερινών στον λόφο του Στρέφη – ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του αρχηγού

Ξύπνησαν εφιάλτες από την επανεμφάνιση της επικίνδυνης συμμορίας

Must Read

Με άμεση κινητοποίηση της ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δύο μέλη συμμορίας αλλοδαπών που επιχειρεί πάλι να δραστηριοποιηθεί στον λόφο του Στρέφη ληστεύοντας περαστικούς.

Τελευταίο θύμα τους ένα εικοσάχρονο παλικάρι που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του στην περιοχή. Ο άτυχος νέος έπεσε στα χέρια της συμμορίας η οποία τον ξυλοκόπησε άγρια κλέβοντας ότι είχε πάνω του, ενώ αγνοείται ακόμα και το σκυλί του! Το οποίο είναι ράτσας Pitbull και υπάρχει εύλογη ανησυχία για το τι μπορεί να του έχει συμβεί.

Τρόμος με Αλγερινούς στο λόφο του Στρέφη! Έσπασαν στο ξύλο 20χρονο και του έκλεψαν τον σκύλο

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να συλλάβουν δύο μέλη της επικίνδυνη συμμορία, της οποίας όμως ηγείται επικίνδυνος αλγερινός ο οποίος φέρεται να έχει βαρύ ποινικό μητρώο και είναι γνώριμος των αρχών. Εδώ λοιπόν ζούμε πάλι το θέατρο του παραλόγου. Επικίνδυνοι κακοποιοί συλλαμβάνονται από την αστυνομία, αλλά σε μικρό χρονικό διάστημα κυκλοφορούν πάλι ελεύθεροι στους δρόμους!

Αντί να απελαύνονται άμεσα μετά την έκτιση της ποινής τους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This