Φρίκη στη Ρόδο! Ανήλικη κατήγγειλε ότι τη βίαζε ο σύντροφος της γιαγιάς της 

Ασελγούσε σε βάρος της μέσα στο μπάνιο, στο κρεβάτι της, ακόμα και όταν έπλενε τα πιάτα

Must Read

Ακόμα μία ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης διερευνάται με προσοχή από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. Αυτή τη φορά θύμα φέρεται ότι είναι μια 17χρονη και φερόμενος ως δράστης ο 45χρονος φίλος της 54χρονης γιαγιάς της.

Η έρευνα για την υπόθεση άρχισε τον Αύγουστο του 2020, όταν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου ενημερώθηκαν από εθελοντικό οργανισμό για την προστασία των παιδιών για καταγγελία κακοποίησης ανηλίκου. Την καταγγελία έκανε η ίδια η 17χρονη, η οποία ανέφερε ότι την κακομεταχειριζόταν η γιαγιά της, που είχε αναλάβει την ανατροφή της, και επίσης κατήγγειλε ότι από την ηλικία των 14 ετών κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον φίλο της 54χρονης γιαγιάς της.

Eπί τρια χρόνια

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η ανήλικη, που τον Ιανουάριο του 2021 εξετάστηκε από τις Αρχές, κατέθεσε ότι ο 45χρονος ασελγούσε σε βάρος της διαρκώς επί τρία χρόνια, είτε στην κουζίνα του σπιτιού, την ώρα που έπλενε τα πιάτα, είτε στο κρεβάτι της ή ακόμα και στο μπάνιο και οπουδήποτε αλλού του έκανε… κέφι. Η ανήλικη υποστήριξε ότι δεν είχε ενημερώσει τη γιαγιά της σχετικά, καθώς δεν θα την πίστευε, και για τον λόγο αυτό το είπε σε μια φίλη της, ενώ ισχυρίστηκε ότι της ασκούσαν ψυχολογική βία. Πάντως, έχει αφαιρεθεί δικαστικά με διάταξη η επιμέλεια της κοπέλας από τη γιαγιά της.

Παράλληλα, οι γονείς της 14χρονης που φέρεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 35χρονο, ο οποίος ήδη έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος, υπέβαλαν ενώπιον της ανακρίτριας δηλώσεις για την υποστήριξη της κατηγορίας, αναθέτοντας την εκπροσώπησή τους σε δικηγόρο.

Οπως είχε γραφτεί, ο 35χρονος κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη, αλλά και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη. Ο άνδρας κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέση με τη μητέρα της ανήλικης από το 2016 και έβλεπε και τα τρία παιδιά της σαν να ήταν δικά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανήλικη ήταν επιθετική όταν εκείνος προσπαθούσε να τη συμβουλεύσει, ενώ, σχετικά με τα περιστατικά για τα οποία τον καταγγέλλουν, ο 35χρονος κατέθεσε ότι κάποιες φορές η 14χρονη προσπάθησε να βάλει το χέρι του στο στήθος της, αλλά εκείνος αμέσως την απέτρεψε. Μάλιστα, τόνισε ότι έπειτα από κάθε απόρριψη ήταν ιδιαίτερα επιθετική απέναντί του.

Αντιφάσεις

Σημείωσε, επίσης, πως οι καταθέσεις μητέρας και κόρης παρουσιάζουν αντιφάσεις, οι οποίες καταδεικνύουν ότι όλη αυτή η υπόθεση είναι μια σκευωρία εναντίον του και αποδεικτικό στοιχείο της αθωότητάς του αποτελεί η ιατροδικαστική έκθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This