Έκρυβαν 3,5 κιλά ηρωίνης μέσα σε πίνακες Αφρικανικής τέχνης!

Must Read

Τρία κιλά και τετρακόσια γραμμάρια ηρωίνης κατασχέθηκαν σε ταχυδρομικό δέμα από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, Όπλων & Λοιπών Ελεγχόμενων Προϊόντων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, την Τρίτη 6 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών & Όπλων που συνεργάστηκε με το Συντονιστικό Όργανο Δίωξης Ναρκωτικών – Εθνική Μονάδα Πληροφοριών (Σ.Ο.Δ.Ν/Ε.Μ.Π) και τις συναρμόδιες Γαλλικές Τελωνειακές Αρχές παρακολούθησε το συγκεκριμένο δέμα, το οποίο προερχόταν από την Μοζαμβίκη με τελικό προορισμό την χώρα μας, μέσω Γαλλίας.

Ήταν μέσα σε κρύπτες

Μέσα στο ταχυδρομικό δέμα, που προοριζόταν για παραλήπτη στην περιοχή της Αθήνας, υπήρχαν πίνακες Λαϊκής Αφρικανικής Τέχνης και σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες ήταν κρυμμένη η ποσότητα της ηρωίνης. Το δέμα παρέλαβε από κατάστημα ταχυμεταφορών ένας 27χρονος Νιγηριανός υπήκοος, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από επέμβαση αστυνομικών.

Ο συλληφθείς μετά τη σχηματισθείσα δικογραφίας οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του σε ευρύτερο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This