Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Τρίτη μήνυση για βιασμό σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη!

Είναι η πέμπτη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης - Δεν έχει παραγραφεί

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του σκηνοθέτη-ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί για δύο υποθέσεις βιασμών.

Σήμερα κατατέθηκε νέα μήνυση σε βάρος του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Είναι η πέμπτη υπόθεση βιασμού για την οποία καταγγέλλεται.

Για τις δύο καταγγελίες έχει προφυλακιστεί, ενώ δύο υποθέσεις έχουν παραγραφεί. Η τρίτη κατά σειρά μήνυση δεν έχει παραγραφεί, καθώς αφορά βιασμό από το Δημήτρη Λιγνάδη μέσα στο σπίτι του το 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης δεν ήταν ανήλικος. Ο σκηνοθέτης φέρεται να «ψάρεψε» το θύμα την πλατεία του Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο.

Ο Κούγιας απειλεί πάλι με μηνύσεις

Με ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας αμφισβητεί με το γνωστό του ύφος κάθε νομική βασιμότητα της μήνυσης και δηλώνει ότι εκείνος και ο εντολές του δεν ανησυχούν καθόλου. Μεταξύ άλλων, επανέλαβε τα γνωστά περί κατασκευασμένων καταγγελιών:

«Είναι αδύνατον να σχολιάσω την ουσιαστική και νομική βασιμότητα της μηνύσεως, αλλά αν είναι της ίδιας ποιότητος και αξιοπιστίας με τις 2 προηγούμενες μηνύσεις, ούτε ο κ. Λιγνάδης, ούτε εγώ έχουμε καμία ανησυχία. Δεν θέλω να πιστέψω ότι μετά την κατάρρευση των 2 προηγουμένων καταγγελιών σε ουσιαστικό και νομικό επίπεδο τα ίδια κέντρα που κατασκεύασαν τις 2 προηγούμενες ψευδείς καταγγελίες και αντιλαμβανόμενοι οι ηθικοί αυτουργοί την κατάρρευση των σκευωριών τους κατασκεύασαν άλλη μια» αναφέρει στην ανακοίνωση και προσθέτει ότι θα απαντήσει με μηνύσεις:

«Ο κ. Λιγνάδης ήταν και είναι κατηγορηματικός ότι ουδέποτε στη ζωή του έχει βιάσει είτε οιανδήποτε γυναίκα είτε οιονδήποτε άνδρα από αυτούς, με τους οποίους είχε ερωτικές σχέσεις. Η εντολή που έχω είναι ότι αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσουμε τον οιονδήποτε ψευδομηνυτή με μήνυση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψευδούς καταμηνύσεως εις βάρος του κ. Λιγνάδη» αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Φύλλο και φτερό το σπίτι του»

Υπενθυμίζεται ότι χθες επί δύο ώρες οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη και αυτό του αδελφού του, έπειτα από παραγγελία της 19ης τακτικής ανακρίτριας η οποία χειρίζεται την υπόθεση. Άνδρες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας ερεύνησαν προσεκτικά όλους τους χώρους, ενώ έρευνα έγινε και στο αυτοκίνητο και στη μοτοσικλέτα του πρώην «βασιλιά» του Εθνικού Θεάτρου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ