«Τέρατα» πότισαν με αλκοόλ ανήλικες ξαδερφούλες στο Ίλιον και τις βίασαν 

Συνελήφθησαν οι δυο δράστες - Αναζητούν τον «Πάρη»

Must Read

Την απόλυτη φρίκη βίωσαν δύο ανήλικες ξαδέρφες στα χέρια δυο δραστών που τις μέθυσαν και στη συνέχεια τις οδήγησαν σχεδόν αναίσθητες σε ξενοδοχείο για να ασελγήσουν πάνω στα άγουρα κορμιά τους.

Όλα συνέβησαν στις 3 Μαρτίου, όταν δύο ξαδέρφες ηλικίας 15 ετών κάθονταν σε πλατεία στο Ίλιον, όταν τρεις άνδρες τις πλησίασαν και τους προσέφεραν ποτά. Τα νεαρά κορίτσια που δεν είχαν καταλάβει τις σκοτεινές προθέσεις των δραστών, ανυποψίαστες δέχτηκαν το κέρασμα και σύντομα άρχισαν να χάνουν την αντίληψή τους υπό την επήρρεια του αλκόολ. Τα «τέρατα» οδήγησαν τις ζαλισμένες μαθήτριες σε ξενοδοχείο ημιαδιαμονής.

Ακολούθησαν φρικιαστικές σκηνές με έναν από τους δράστες να οδηγεί με βία τη μια από τις 15χρονες στο μπάνιο όπου και την βίασε, ενώ ο δεύτερος ο οποίος είναι αδερφός του, ασέλγησε στην ξαδέρφη της.

Στο νοσοκομείο Παίδων

Σοκαρισμένες και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, οι 15χρονες επέστρεψαν στο σπίτι τους και ειδοποίησαν τους γονείς τους. Τα ανήλικα κορίτσια μετεφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων όπου μετά από εξετάσεις των γιατρών διαπιστώθηκε σεξουαλική κακοποίηση. Μάλιστα η 15χρονη που βιάστηκε, έφερε κακώσεις στα γεννητικά όργανα.

Η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και σύντομα οι δυο δράστες που είναι αδέρφια ηλικίας 19 και 24 ετών συνελήφθησαν. Οι Αρχές αναζητούν και έναν τρίτο συνεργό με το όνομα «Πάρης»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This