Ιρακινός προσπάθησε να βιάσει 12χρονο αγοράκι στο ΚΥΤ της Κω!

Το έσωσε από τα χέρια του ένας άλλος μετανάστης από το Καμερούν που άκουσε τις φωνές

Must Read

Στο σκαμνί πρόκειται να καθίσει σε λίγες μέρες για να δικαστεί το τέρας από το Ιράκ, που συνελήφθη στο ΚΥΤ της Κω όταν επιχείρησε να βιάσει ένα 12χρονο αγοράκι μέσα στη σκηνή του.

Το παιδάκι έσωσε ένας άλλος μετανάστης από το Καμερούν, που αντιλήφθηκε τους σκοπούς που είχε ο δράστης, λίγο προτού το… «κατασπαράξει» ψυχικά και σωματικά! Ο Ιρακινός χαρακτηρίστηκε από τις Αρχές άκρως επικίνδυνος και γι’ αυτό έχει προφυλακιστεί στις Φυλακές Γρεβενών έως τη δίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου στις 22 Μαρτίου, για απόπειρα βιασμού από κοινού, απόπειρα πραγματοποίησης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη όχι όμως τα 14 έτη από κοινού και για πορνογραφία ανηλίκων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Οπως περιέγραψε αργότερα ο μικρός, ο Ιρακινός βρισκόταν το πρωί της 1ης Οκτωβρίου 2019 μαζί με ακόμα έναν ανήλικο φίλο του έξω από τη σκηνή του στο ΚΥΤ στην περιοχή Πυλί, όταν είδε να περνά από μπροστά του ο 12χρονος για να πάει σχολείο. Τότε, άρπαξαν και οι δύο μαζί το παιδάκι λέγοντάς του ότι θα του δώσουν χρήματα για να πάρει σοκολάτα και το έσπρωξαν μέσα στη σκηνή, όπου άρχισε ο εφιάλτης του ανηλίκου.

Το ξεγύμνωσε και προσπάθησε να το βιάσει

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο επίσης ανήλικος επίδοξος βιαστής έκλεισε το στόμα του παιδιού και ο Ιρακινός που είχε βγάλει τα ρούχα του, το ξεγύμνωσε από τη μέση και κάτω και προσπαθούσε να το ακινητοποιήσει για να το βιάσει. Ομως, τις φωνές του παιδιού άκουσε ένας μετανάστης από το Καμερούν, που μπήκε στη σκηνή, τράβηξε από πάνω του τον Ιρακινό και το απομάκρυνε.

Εξω από τη σκηνή του παιδεραστή μαζεύτηκε πλήθος μεταναστών που πληροφορήθηκαν τι είχε σκοπό να κάνει και απείλησαν να τον λιντσάρουν, ώσπου τον έσωσαν οι αστυνομικοί που έφτασαν και τον συνέλαβαν. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως δεν έδωσε καμία πειστική απάντηση για όσα κατήγγειλαν ο 12χρονος και ο σωτήρας του.

Η φρίκη, όμως, δεν περιορίστηκε σε όσα συνέβησαν στη σκηνή… Οταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν το κινητό του Ιρακινού, διαπίστωσαν ότι είχε αποθηκευμένα βίντεο και φωτογραφίες με βιασμούς παιδιών κάτω των 12 ετών! Μάλιστα, φάνηκε ότι είχε μοιραστεί το αηδιαστικό υλικό και με άλλους παιδόφιλους, ενώ στις συνομιλίες του μέσω What’s Up είχε ως φωτογραφία προφίλ ένα αγοράκι εμφανώς μικρότερο των 12 ετών, προκειμένου να «ψαρεύει» θύματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This