Τι έκαναν ένας σχεδιαστής μόδας, ένας φωτογράφος κι ένας πιλότος; Προμήθευαν κοκαΐνη την «υψηλή κοινωνία» (video)

Σαν ανέκδοτο ακούγεται η... σύνθεση των συλληφθέντων

Must Read

Ένας σχεδιαστής μόδας, ένας πιλότος και ένας φωτογράφος συνελήφθησαν στην Αθήνα από τη δίωξη ναρκωτικών Καλαμάτας για διακίνηση κοκαΐνης.

Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Δροσιά, την Ανθούσα και το Μαρούσι, καθώς φέρονται να διακινούσαν την κοκαΐνη σε άτομα της «υψηλής κοινωνίας», καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους (από 70-100 ευρώ το γραμμάριο).

Ο φωτογράφος (που είναι αλλοδαπός) προφυλακίστηκε, ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ για τον σχεδιαστή μόδας θα αποφασίσει την τύχη το δικαστικό συμβούλιο, καθώς υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το αν θα προφυλακιστεί.

Στο σπίτι του σχεδιαστή μόδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του φωτογράφου βρέθηκαν: 663 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 5.855 ευρώ, 4 κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν: 29 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 3 πιστόλια (το ένα κλεμμένο από αστυνομικό το 2014 στην Κρήτη), 2 κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This