Σάλος από την άγρια επίθεση άντρα της ΕΛ.ΑΣ. σε σκύλο στην Κοζάνη!

Η δικηγόρος της ιδιοκτήτριας της Θύελλας Ανθούλα Ανάσογλου μιλά στην «Espresso» για το απίστευτα βάναυσο περιστατικό

Must Read

Αίσθηση έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση αστυνομικού με σφυρί σε σκυλάκι, όπως καταγγέλλει στη μήνυσή της η ιδιοκτήτρια του τετράποδου, o οποίος και συνελήφθη. Το περιστατικό βάναυσης κακοποίησης συνέβη την Κυριακή 7 Μαρτίου στη Νεάπολη Κοζάνης, έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει η ιδιοκτήτρια του άτυχου σκύλου.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Η γυναίκα, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, γύριζε από βόλτα με τον τετράποδο φίλο της και τον έδεσε σε έναν φράχτη, δίπλα από την πολυκατοικία, για να ανέβει σπίτι της και να βγάλει τα παπούτσια της (τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης για τον ιό) και αμέσως μετά να κατέβει με τις παντόφλες για να πάρει τον σκύλο. Ξαφνικά, τον άκουσε να βγάζει σπαρακτικές κραυγές και βγαίνοντας έξω έντρομη μαζί με τα δύο παιδιά της, ηλικίας 12 και 14 ετών, βλέπει τον αστυνομικό να χτυπάει το σκυλί με ένα σφυρί!

Μήνυση από τον αστυνομικό

Ο αστυνομικός απάντησε στη μήνυση για κακοποίηση με μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας του σκύλου, υποστηρίζοντας ότι όταν πήγε να μπει στην πολυκατοικία, για να επισκεφθεί γνωστή του οικογένεια, δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο, ο οποίος ήταν δεμένος. Η δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του σκύλου Ανθούλα Ανάσογλου, μιλώντας στην «Espresso» γι’ αυτό το πρωτοφανές περιστατικό, δηλώνει ότι ο φερόμενος ως δράστης αστυνομικός, μετά τη βίαιη κακοποίηση του κατοικίδιου, τράπηκε σε φυγή, λέγοντας μάλιστα ότι το σκυλάκι τού επιτέθηκε!

«Στις 7-3-2021 η εντολέας μου, μητέρα τριών παιδιών, γυναίκα του μεροκάματου, φιλήσυχη και απόλυτα νομοταγής, πήγε την καθημερινή απογευματινή της βόλτα με τον πιστό της φίλο, ένα γλυκύτατο σκυλάκι και δύο από τα παιδιά της. Οταν επέστρεψε στο σπίτι, έδεσε για λίγα λεπτά της ώρας τον σκύλο στην αυλή, πίσω στον ακάλυπτο (η ίδια μένει στο ισόγειο πολυκατοικίας), με ένα σκοινί μήκους ενάμισι μέτρου. Μπήκε μαζί με τα παιδιά της στο σπίτι για να βγάλει τα παπούτσια της, να τα ψεκάσει από τη σκόνη του δρόμου (όπως προστάζουν τα μέτρα προφύλαξης του κορωνοϊού) και να κατέβει με τις παντόφλες για να πάρει τον σκύλο μέσα, σκουπίζοντας τις πατούσες του, ώστε να μπει μέσα στο σπίτι. Δευτερόλεπτα αργότερα ακούει τη Θύελλα, έτσι ονομάζεται η σκυλίτσα, να κλαίει.

Βγαίνει έξω από το σπίτι και βλέπει έναν γείτονά της, αστυνομικό, που η θεία του είχε διαμέρισμα στην οικοδομή της εντολέως μου, μητέρα τριών παιδιών, να χτυπάει τον σκύλο με μανία με ένα σφυρί. Εντρομη τρέχει και του αρπάζει, χωρίς να υπολογίζει τίποτα, το σφυρί από τα χέρια. Βγαίνουν και τα κορίτσια της και αρχίζουν να του φωνάζουν. Η εντολέας μου του ζητάει να μείνει για να καλέσει την Αστυνομία, όμως εκείνος φεύγει, αφήνοντας πίσω του το σφυρί.

Αναρμόδιοι στο τοπικό τμήμα

Η εντολέας μου μεταβαίνει στο τοπικό τμήμα για να καταθέσει μήνυση και την πληροφορούν ότι δεν είναι αρμόδιοι, γιατί το αρμόδιο τμήμα ασχολείται μόνο με λαθρομετανάστες. Η ίδια επιμένει στην απόδοση δικαιοσύνης και μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα διπλανής πόλης και καταθέτει μήνυση. Το γεγονός γίνεται ευρέως γνωστό στο facebook και προκαλεί πληθώρα αντιδράσεων προς το πρόσωπό του από ενεργούς και φιλόζωους πολίτες. Η εντολέας μου, με πυγμή και θάρρος, πηγαίνει και την επόμενη μέρα στο Αστυνομικό Τμήμα της Σιάτιστας για να παραδώσει το σφυρί, ώστε να εξεταστεί για δακτυλικά αποτυπώματα και να παραδώσει φωτογραφίες του σκύλου που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Εκπληκτη πληροφορείται ότι ο γείτονάς της όχι μόνο δεν ζητάει συγγνώμη, αλλά, ενώ ο ίδιος επέλεξε τη φυγή, της άσκησε και μήνυση για σωματικές βλάβες, υποστηρίζοντας ότι το σκυλί, το οποίο επαναλαμβάνω ήταν δεμένο, τον έχει δαγκώσει, ισχυρισμός όψιμος και σίγουρα φτιαχτός. Κι έτσι μία μητέρα τριών παιδιών, η οποία εργάζεται καθαρίστρια στο σχολείο, οδηγείται στην Εισαγγελία Κοζάνης για να απολογηθεί για ένα αδίκημα που δεν διέπραξε. Δυστυχώς, πρέπει να επισημάνω ότι η αρμόδια Εισαγγελία είχε την ευκαιρία να δώσει μία προφορική εντολή ώστε η μητέρα τριών ανηλίκων να αφεθεί ελεύθερη, χωρίς να υποστεί όλη αυτή την ταλαιπωρία και σίγουρα τον εξευτελισμό. Ο πατέρας βρισκόταν στην εργασία και δεν γνώριζε τίποτα και η μητέρα οδηγούνταν στην Εισαγγελία, ενώ τα ανήλικα ήταν μόνα τους στο σπίτι, προσπαθώντας να μετέχουν στην τηλεκπαίδευση του σχολείου.

Οπως η ίδια μού μετέφερε, αισθάνεται ότι χάνει το δίκιο της, αισθάνθηκε ότι δεχόταν μία επίθεση χωρίς αξιολόγηση κανενός αποδεικτικού υλικού, μόνο με μεταφορά προφορικού λόγου, ώστε κάποιος να καλύψει την πράξη του. Δύο μέρες μετά το σκυλάκι, φαίνεται ότι πονά και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Η συνέχεια για τη δικαίωση της εντολέως μου και του υπέροχου φίλου της θα διεξαχθεί στα Δικαστήρια της Κοζάνης» λέει η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This