Ακόμη δύο καταγγελίες σε βάρος του φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανηλίκων!

Must Read

Ακόμα δύο καταγγελίες έφτασαν στην Ασφάλεια Βόλου για τον 30χρονο φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικους αθλητές.

Είχαν ήδη προηγηθεί ακόμα δύο καταγγελίες γονέων, με την πρώτη να γίνεται πριν από περίπου 15 ημέρες, όταν γονέας κατήγγειλε ότι ο 30χρονος έστειλε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικου παίκτη συγκεκριμένης ομάδας, γυμνή φωτογραφία του, με μήνυμα – πρόσκληση, ενώ ακολούθησε ανάλογο μήνυμα και σε δεύτερο ανήλικο.

Έτσι, πλέον οι καταγγελίες σε βάρος του είναι ήδη τέσσερις, ενώ ώρα με την ώρα, μέρα με την μέρα οι αρχές εκτιμούν ότι και άλλοι αθλητές θα ανοίξουν τα στόματά τους.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην πόλη. Ο 30χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, ενώ αναμένεται και η κατάθεση άλλων γονιών ανήλικων αθλητών για να σταλεί στην Εισαγγελία.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το θέμα απασχολεί τον αθλητικό σύλλογο από τα τέλη Ιανουαρίου, οπότε έγινε αντιληπτό ότι ο φροντιστής σε ακαδημία ποδοσφαίρου του Πολεοδομικού Συγκροτήματος έστειλε γυμνές του φωτογραφίες σε παιδιά που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.

Η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν δύο γονείς τον κατήγγειλαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν έγινε αντιληπτό στον Σύλλογο τι συμβαίνει, διακόπηκε η συνεργασία μαζί του και μάλιστα πολύ καιρό πριν γίνουν οι σχετικές καταγγελίες στην αστυνομία. Όμως, με το που έγιναν επίσημα οι καταγγελίες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης ενώ τώρα αναμένονται οι καταγγελίες και άλλων γονιών που ίσως δεν γνώριζαν τι συνέβαινε στα παιδιά τους και αν έλαβαν άσεμνες φωτογραφίες στα κινητά τους τηλέφωνα. Όταν και αν γίνει κάτι τέτοιο, θα ολοκληρωθεί η δικογραφία και θα σταλεί στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Σημειώνεται ότι για ώρα στοιχειοθετείται μόνο η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του νεαρού άντρα που απασχολούνταν ως φροντιστής ή και βοηθός προπονητή της ομάδας, αλλά επειδή στο τηλέφωνό του εντοπίστηκε και η φωτογραφία ενός ανήλικου αγοριού, εξετάζεται αν στοιχειοθετείται και η κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This