Συνταξιούχος αστυνομικός που δήθεν «έλυνε μάγια» εξαπάτησε δύο αδέρφια στην Λάρισα

Must Read

Δύο αδέλφια κατηγορείται ότι εξαπάτησε ένας 55χρονος άνδρας στην Λάρισα, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά, προκειμένου να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν προβλήματα τα οποία οφείλονταν δήθεν στην… «επίδραση μαγείας».

Ο Λαρισαίος που είναι συνταξιούχος αστυνομικός ανήγγειλε στα δύο θύματά του διάφορα «κακά» που θα συνέβαιναν σε «προσφιλή τους πρόσωπα» και για τον λόγο αυτόν «τσέπωνε» χρήματα, ενώ τους διέθετε διάφορα φυλακτά και «μαντζούνια», τα οποία προμηθεύονταν από μια άγνωστη στην πραγματικότητα γυναίκα, την οποία δήθεν έλεγαν  «Πηνελόπη».

Ο 66χρονος άνδρας που έπεσε στην παγίδα και η ευκολόπιστη 50χρονη αδερφή του πείστηκαν να δώσουν στον 55χρονο το ποσό των 30.000 ευρώ για να τους αγοράσει τάχα μία ξιφολόγχη, για να τη…θάψουν στην αυλή του σπιτιού τους, για προστασία από την «κακή ενέργεια».

Ωστόσο, η μαγεία και τα…«μαντζούνια» αποκαλύφθηκαν, με αποτέλεσμα να επιβληθεί στον 55χρονο από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας, κάθειρξη 7 ετών και 3 μηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This