Επιχειρηματίας στην Καστοριά κατήγγειλε ότι τον έκλεψε άγνωστος, ο οποίος ήταν ο… εαυτός του

Must Read

Σε μεγάλη ανατροπή κατέληξε η έρευνα για τη ληστεία ενός επιχειρηματία στην Καστοριά, καθώς αποδείχθηκε πως η επίθεση ήταν «μαϊμού» και ότι την είχε σκηνοθετήσει το ίδιο το θύμα. Το βράδυ της Τρίτης, γύρω στις 8, ο επιχειρηματίας πήγε μόνος του στο νοσοκομείο της πόλης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ύστερα από μία επίθεση που -όπως είπε- δέχτηκε από έναν άγνωστο, ο οποίος τον λήστεψε και τον τραυμάτισε.

Οπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο άγνωστος τον χτύπησε δευτερόλεπτα αφότου έκλεισε το μαγαζί του στην Καστοριά και του άρπαξε το ποσό των 1.100 ευρώ. Ομως είπε ότι δεν είδε καθαρά αυτόν που του επιτέθηκε, ωστόσο μπόρεσε να διακρίνει πως ήταν ψηλός και αδύνατος, άγνωστης εθνικότητας. Οι άντρες της Ασφάλειας που κλήθηκαν να διερευνήσουν την καταγγελία διαπίστωσαν ότι όσα υποστήριζε ο επιχειρηματίας και οι περιγραφές που έδωσε παρουσίαζαν αντιφάσεις, οι οποίες τους έβαλαν σε υποψίες και άρχισαν να διερευνούν την καταγγελία με πολύ μεγάλη προσοχή.

Ετσι άρχισε έναν αγώνα δρόμου διεξάγοντας ελέγχους σε σπίτια και αυτοκίνητα, ενώ πήραν καταθέσεις από περιοίκους και φυσικά εξέτασαν λεπτομερώς το οπτικό υλικό από τις κάμερες που υπήρχαν στα παρακείμενα καταστήματα. Γρήγορα διαπίστωσαν ότι η επίθεση δεν είχε γίνει ποτέ, παρά μόνο στη… φαντασία του επιχειρηματία!

Τι έδειξαν οι κάμερες

Συγκεκριμένα, η εξέταση του οπτικού υλικού δεν έδειξε κάποιον να πηγαίνει ή να φεύγει από το μαγαζί του κι έτσι το υποτιθέμενο θύμα κλήθηκε να δώσει νέα κατάθεση, από την οποία εξακριβώθηκε ότι ουδέποτε έγιναν όσα περιέγραψε.

Ετσι, σύμφωνα με το alphafm.gr, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ψευδή καταμήνυση. Η υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο στην Καστοριά, με τους κατοίκους και τους συναδέλφους του γνωστού επιχειρηματία να μην καταλαβαίνουν τον λόγο για τον οποίο ο συγκεκριμένος επαγγελματίας προχώρησε σε αυτή την κίνηση και προσπάθησε να εξαπατήσει τις Αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This