«Σίχαμα! Φονιά να σαπίσεις στη φυλακή» – «Βροχή» οι κατάρες στο προφίλ του μακελάρη της Μακρινίτσας

«Δικάζουν» τον δολοφόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Must Read

Οργή και σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία της 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα και του 31χρονου αδερφού της Γιώργου που έπεσαν νεκροί από αλλεπάλληλες μαχαιριές του Δημήτρη Ραυτόπουλου.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης έσφαξε στα δύο αδέρφια μέσα στο πατρικό τους σπίτι στη Μακρινίτσα όπου είχε βρει καταφύγιο η νεαρή μητέρα που φοβόταν για τη ζωή της, μετά τις βίαιες συμπεριφορές και τους ξυλοδαρμούς που βίωνε από τον 31χρονο.

Ο δράστης που πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή, στις πρώτες τους δηλώσεις στους αστυνομικούς ανέφερε ότι δεν κατάλαβε ότι σκότωσε τα δύο αδέρφια, ενώ υποστήριξε ότι ήταν εξοργισμένος επειδή είχαν καταθέσει σε βάρος του ασφαλιστικά μέτρα. Μάλιστα, ο συνήγορός του αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Τον δικάζουν στα social media

Την ίδια στιγμή στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook οργισμένοι χρήστες του διαδικτύου γράφουν σχόλια και του εύχονται να «σαπίσει» στη φυλακή.

«Αλάτι και ξυράφι αλήτη! Εύχομαι να νιώσεις ότι πόνο μοιρασες»

«Σίχαμα. Κομπλεξάρα. Θα καλοπεράσεις μέσα. Αν την βγάλεις καθαρή. Η κόλαση σε περιμένει»

«Τι θα πεις τώρα στο παιδί σου ρε ΦΟΝΙΑΑΑΑΑ;;;;!!! Θεέ μου τι ζει αυτή η μάνα σήμερα…» είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του.

Δείτε επίσης: Ο Γολγοθάς που ανέβαινε η 28χρονη Κωνσταντίνα στο πλευρό του μακελάρη της Μακρινίτσας (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This