Σοκ στο Κολωνάκι: Πήγε να βιάσει τρεις γυναίκες σε ένα βράδυ

Must Read

Σε τρεις γυναίκες στη συμβολή Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου επιτέθηκε το βράδυ της Κυριακής 11 Αυγούστου ένας άνδρας, έχοντας σεξουαλικό κίνητρο.

Συγκεκριμένα, χθες στις 21:20 και ενώ στο σημείο που είχε στήσει καρτέρι βρισκόταν κόσμος, πλησίασε νεαρή γυναίκα που περίμενε μαζί με τη φίλη της στο φανάρι για να περάσουν απέναντι στη στοά του City Link, της όρμηξε από πίσω και άρχισε να τη χαϊδεύει.

Εκείνη αντέδρασε έντονα, άρχισε να φωνάζει και να τον κλωτσά στα πόδια όμως αυτός αντί να απομακρυνθεί, έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια ξαναπλησίασε για να ολοκληρώσει την πράξη του, βρίζοντας και απειλώντας.

Επανέλαβε την πράξη του

Οι δύο γυναίκες έφυγαν τρέχοντας αναζητώντας αστυνομικούς και την ώρα που απομακρύνονταν είδαν τον άνδρα να πλησιάζει μαζί με έναν συνεργό του στη συμβολή της Πανεπιστημίου με τη Ζαλοκώστα άλλες δύο γυναίκες και να επαναλαμβάνει το σκηνικό.

Η γυναίκα με τη φίλη της βρήκαν στην Ερμού αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ενημέρωσαν για το συμβάν και δύο μηχανές με τρεις αστυνομικούς πήγαν στο σημείο που τους επέδειξαν χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο ηλικίας 25-35 ετών, μετρίου αναστήματος 1.70 – 1.75 πιθανότατα Αλβανός που μιλούσε σπαστά ελληνικά, ανοικτά καστανά ίσια μαλλιά που φορούσε ένα χακί μακό μπλουζάκι και μπεζ παντελόνι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This