Οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ τον περίμεναν 10 λεπτά – Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου (video)

Σήμερα στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο

Must Read

Νέα δεδομένα προκύπτουν από τις αναλύσεις του υλικού από τις κάμερες της περιοχής που έχουν στη διάθεση τους οι αναλυτές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, για τη δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτει το protothema.gr, ο οδηγός του μαύρου Beverly είναι μικρόσωμος, φοράει λευκό κράνος με φιμέ τζάμι, μαύρο μπουφάν, τζίν παντελόνι και σκούρα παπούτσια. Ο συνεπιβάτης και εκτελεστής του δημοσιογράφου, είναι σωματώδης με ιδιαίτερα γυμνασμένα πόδια, μπλέ σκούρο στρατιωτικό παντελόνι, χακί μπουφάν με κουκούλα, σκουρόχρωμα παπούτσια, μαύρο σκούφο και μαύρη μάσκα για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο δέκα λεπτά πριν τον δημοσιογράφο και περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητο για να κατέβει, προκειμένου να του αφαιρέσουν την ζωή. Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι υπήρχαν συνεργοί που παρακολουθούσαν τον δημοσιογράφο και ενημέρωναν τους εκτελεστές για το δρομολόγιο που ακολουθεί.

Στο μαύρο τζιπ του Γιώργου Καραιβάζ δεν φαίνεται να είχε τοποθετηθεί σύστημα GPS, ενώ δεν έχει εντοπιστεί και το μαύρο Beverly που οι δολοφόνοι χρησιμοποίησαν για την εκτέλεση του. Δεν αποκλείουν, είτε να το έχουν αφήσει σε κάποιο σημείο και να μην έχει εντοπιστεί, είτε να είναι ιδιόκτητο ακόμη και να το έχουν ενοικιάσει.

Γνωρίζουν το δρομολόγιο διαφυγής του

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση γνωρίζουν το δρομολόγιο διαφυγής τους μετά τη δολοφονία. Όλα δείχνουν ότι αυτή έγινε μέσω της οδού Γρανικού και από την οδό Παπανδρέου κατευθύνθηκαν προς το Άνω Καλαμάκι. Από εκεί πέρα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για την υπόλοιπη, καθώς και εάν εγκατέλειψαν κάπου το μηχανάκι και άλλαξαν όχημα, με το οποίο μετέβησαν και στον τελικό προορισμό τους.

Πιθανόν από το εξωτερικό οι εκτελεστές

Οι επιτελείς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής δεν αποκλείουν οι εκτελεστές του δημοσιογράφου να ήρθαν στη χώρα μας από το εξωτερικό. Δηλαδή να πρόκειται για «πληρωμένους» εκτελεστές που έβαλαν την «υπογραφή» τους στο συμβόλαιο θανάτου του Γιώργου Καραϊβάζ.

Τον δολοφόνησαν με 10 σφαίρες

Δέκα σφαίρες από τις 13 που έριξαν οι δυο δράστες, δέχτηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ, τη στιγμή που βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν προς το σπίτι του, το μεσημέρι της Παρασκευής. Από αυτές, η μια χτύπησε στην αριστερή του παλάμη, μια στο λαιμό, δυο στο κεφάλι και έξι στο στήθος του άτυχου δημοσιογράφου, ο θάνατος του οποίου ήταν ακαριαίος. Άλλες τρεις σφαίρες χτύπησαν στο όχημά του.

Νωρίτερα, η βαλλιστική που ολοκληρώθηκε, έδειξε πως το 9αρι όπλο, με το οποίο οι δυο δράστες σκότωσαν εν ψυχρώ τον δημοσιογράφο, ήταν «καθαρό», δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά σε ανάλογο περιστατικό.

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο

Στην Καλλίφυτο Δράμας, στον τόπο καταγωγής του, πέντε χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Καραϊβάζ, συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία, που θα γίνει στις 15:00 σήμερα το μεσημέρι, θα τελεστεί στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, λίγο έξω από την κοινότητα με τους παρευρισκόμενους να είναι ελάχιστοι, λόγω και των αυστηρών μέτρων για την πανδημία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This