Πάτρα: Φτερά έκαναν 100.000 ευρώ μέσα από το σπίτι ηλικιωμένης!

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μια ηλικιωμένη στην Πάτρα, η οποία κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έκαναν φτερά 100.000 ευρώ μέσα από το σπίτι της.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η ηλικιωμένη επέστρεψε στο σπίτι της  στα Ψηλά Αλώνια μετά από λίγες μέρες απουσίας. Ωστόσο μπαίνοντας στο σπίτι διαπίστωσε πως έχουν εξαφανιστεί 100.000 ευρώ που η ίδια έκρυβε σε σημείο που, όπως υποστηρίζει, μόνο η ίδια γνώριζε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από το σπίτι είχαν κάνει «φτερά» και 8 χρυσές λίρες. Μάλιστα, το σημείο που ήταν κρυμμένα χρήματα και λίρες ήταν τα μόνα που παραβιάστηκαν ενώ το υπόλοιπο σπίτι έμεινε ανέγγιχτο.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Πατρών, έπειτα από την καταγγελία της γυναίκας. Οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και πρόσωπα του περιβάλλοντος της ηλικιωμένης, προκειμένου να εντοπιστεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από την κλοπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This