Μεσσηνία: Στην φάκα της ΕΛΑΣ η συμμορία που χτυπούσε περίπτερα!

Must Read

Τέλος στην δράση της αδίστακτης συμμορίας που εδώ και αρκετό καιρό χτυπούσε περίπτερα στην Μεσσηνία κατάφεραν και έβαλαν οι αστυνομικές αρχές!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν από το Τμήμα ασφαλείας Άρτας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας. Όπως διαπιστώθηκε μόνο από τέσσερα περίπτερα από το κέντρο της Πύλου αφαίρεσαν καπνικά προϊόντα αξίας 68.000 ευρώ και χρηματικό ποσό 9.000 ευρώ. Οι τέσσερις δράστες, προερχόμενοι από περιοχές της Δυτικής Αττικής, φαίνεται ότι ταξίδευαν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, έχοντας στο στόχαστρό τους περίπτερα.

Συνολικά από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών, ενώ όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η συνολική λεία από την εγκληματική τους δράση ξεπερνά τα 90.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας έδρασε σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ είχε συλλέξει σημαντικά στοιχεία για την ταυτοποίηση των δραστών από τις κλοπές που είχαν γίνει στην Πύλο.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 19χρονων Αλβανών, ενός 25χρονου Αλβανού και ενός 16χρονου Έλληνα, που κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές. Όλοι τους διέμεναν σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This