Επιχείρηση στο Μενίδι: Πάτησε γκάζι για να αποφύγει τον έλεγχο – Τον κυνήγησε με τα πόδια ο αστυνομικός (video)

«Ντου» των αστυνομικών σε σπίτι μετά από πληροφορίες για εμπορία ναρκωτικών

Must Read

Να πατάξει την εγκληματικότητα είχε στόχο η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή του Μενιδίου όπου εδώ και χρόνια αποτελεί άνδρο της εγκληματικότητας και της παρανομίας.

Μετά από συνεχείς διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, άνδρες της αστυνομίας έκαναν «ντου» σε σπίτι, μετά από πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης κάνει εμπόριο ναρκωτικών.

Αστυνομικοί σκαρφάλωσαν στα μπαλκόνια και έσπασαν μέχρι και πόρτες προκειμένου να μπουν στον χώρο και να εντοπίσουν τις παράνομες ουσίες.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, στο σημείο βρέθηκε η κάμερα του ΣΚΑΙ η οποία κατέγραψε ζωντανά την διαφυγή ενός οδηγού Ι.Χ. που είχε πάει σήμα να σταματήσει. Μόλις όμως ο οδηγός συνειδητοποιήσε ότι θα του γίνει έλεγχος, εκείνος  πάτησε το γκάζι και έγινε καπνός, με τον αστυνομικό να προσπαθεί να τον κυνηγήσει για μερικά μέτρα πεζός… Βέβαια, στη συνέχει ακολούθησε καταδίωξη από τα περιπολικά και τα τζιπ που είχαν βρεθεί στο σημείο για την επιχείρηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This