Βίντεο σοκ από Λαμία: Χαράκωσε τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου

Must Read

Ένας άνδρας στην Λαμία επιτέθηκε στη γυναίκα του με ξυράφι και επιχείρησε να τη σφάξει τραυματίζοντας την.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το LamiaReport.gr, γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης ένα ζευγάρι που έχει κατ’ επανάληψη απασχολήσει τις αρχές για ναρκωτικά, τσακώθηκε μέσα στην πλατεία και η γυναίκα θέλησε να φύγει.

Τότε ο αλλοδαπός σύντροφός της που είναι γνωστός στα στέκια και πρόσφατα αποφυλακισθείς από τις Φυλακές Δομοκού, ήρθε από πίσω και με ένα σπασμένο ξυραφάκι, κατάφερε στην άτυχη 43χρονη τουλάχιστον δύο βαθιές ξυραφιές στο πρόσωπο.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν τη βρήκε στην καρωτίδα, καθώς η γυναίκα αμύνθηκε, οι πληγές όμως ήταν βαθιές και το θύμα έχανε πάρα πολύ αίμα.

Ο δράστης συνελήφθη

Αιμορραγώντας ασταμάτητα, βγήκε στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια, ενώ σχεδόν λιποθύμησε στην άκρη της πλατείας.

Κάποιοι περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν, όπως και ένας φίλος της κοπέλας που λίγο νωρίτερα είχε προσπαθήσει να τη γλιτώσει από τα χέρια του παραλίγο δολοφόνου της.

Πρώτη στο σημείο έφτασε η ΔΙΑΣ, με τον έναν αστυνομικό να αναλαμβάνει αμέσως δράση και να προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία πιέζοντας την πληγή της γυναίκας. Συνάδελφοι του, της Άμεσης Δράσης έσπευσαν προς αναζήτηση του δράστη, ο οποίος είχε φροντίσει να εξαφανιστεί, ωστόσο η περιγραφή του ήταν πολύ γνωστή στις αρχές και λίγα λεπτά αργότερα ήταν με χειροπέδες.

Λίγο αργότερα έφτασε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This