Άνδρας στον Βόλο απείλησε να σκοτώσει την γυναίκα και το νεογέννητο μωρό τους

Αρνήθηκε να του ανοίξει την πόρτα και έγινε... πυρ και μανία

Must Read

Όχι μόνο σήκωσε χέρι στην λεχώνα εν διαστάσει σύζυγό του, αλλά απείλησε να σκοτώσει την ίδια και το νεογέννητο μωρό τους.

Ο λόγος για έναν…«νταή» στον Βόλο, ο οποίος μέσα σε λίγη ώρα τρομοκράτησε δύο φορές την εν διαστάσει σύζυγό του, την οποία επισκέφθηκε με πρόσχημα να δει το νεογέννητο μωρό τους, ωστόσο, σύντομα τα αίματα άναψαν και δεν δίστασε να την χτυπήσει.

Το πρώτο επεισόδιο έγινε γύρω στις 11 το πρωί της Πέμπτης, όταν η γυναίκα αρνήθηκε να του ανοίξει λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται, με αποτέλεσμα ο νεαρός να σηκώσει στο πόδι την γειτονιά φωνάζοντας και εκτοξεύοντας απειλές. Κάποιοι από τους περίοικους ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά όταν έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχε προλάβει να διαφύγει.

Ξαναγύρισε και δεύτερη φορά και την χτύπησε

Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και μόλις τα πράγματα ηρέμησαν, επέστρεψε και άρχισε πάλι τις φωνές και τις απειλές κατά της συζύγου του, ενώ, έφτασε να την χτυπήσει κιόλας. Και αυτή τη φορά, όμως, ο νεαρός πρόλαβε να εξαφανιστεί πριν φτάσουν αστυνομικοί που τον αναζήτησαν, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Βόλου, η οποία άσκησε αυτεπάγγελτη δίωξη σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ενώ μια γυναίκα αστυνομικός πήρε κατάθεση από την τρομοκρατημένη μητέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This