Δευτέρα 17/5/2021

Αδέρφια πιάστηκαν στα χέρια, βγήκαν τα μαχαίρια και… λίγο έλειψε να την «πληρώσει» αστυνομικός!

Πήγε να επέμβει και βρήκε τον μπελά του

Αστυνομικός που έσπευσε να χωρίσει δύο αδέρφια που είχαν πιαστεί στα χέρια, με τον έναν να έχει τραυματίσει τον άλλο με μαχαίρι, λίγο έλειψε να καταλήξει κι ο ίδιος στο νοσοκομείο! 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης σε πολυκατοικία στα Πατήσια, με τους περίοικους να καλούν την αστυνομία λόγω «μεγάλης έντασης» που επικρατούσε σε διαμέρισμα ανάμεσα σε δύο αδέρφια που είχαν στήσει άγριο καβγά.

Φτάνοντας στο σημείο, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και ο επόπτης Αθηνών, διαπίστωσαν πως κατά τη διάρκεια του τσακωμού, ο ένας αδερφός είχε τραυματίσει με μαχαίρι τον άλλο. Ο δράστης, στη θέα των αστυνομικών, αυτοτραυματίζεται με το ίδιο μαχαίρι, αλλά, μόλις κάνουν να τον πλησιάσουν, επιτίθεται και μαχαιρώνει έναν από αυτούς!

Ευτυχώς, ο άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ, τη γλίτωσε «φτηνά», καθώς το μαχαίρι καρφώθηκε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του. Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά, να ηρεμήσουν τον δράστη και να τον οδηγήσουν μαζί με τον αδερφό του στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει, καθώς τουλάχιστον ο ένας τους θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ