Αδέρφια πιάστηκαν στα χέρια, βγήκαν τα μαχαίρια και… λίγο έλειψε να την «πληρώσει» αστυνομικός!

Πήγε να επέμβει και βρήκε τον μπελά του

Must Read

Αστυνομικός που έσπευσε να χωρίσει δύο αδέρφια που είχαν πιαστεί στα χέρια, με τον έναν να έχει τραυματίσει τον άλλο με μαχαίρι, λίγο έλειψε να καταλήξει κι ο ίδιος στο νοσοκομείο! 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης σε πολυκατοικία στα Πατήσια, με τους περίοικους να καλούν την αστυνομία λόγω «μεγάλης έντασης» που επικρατούσε σε διαμέρισμα ανάμεσα σε δύο αδέρφια που είχαν στήσει άγριο καβγά.

Φτάνοντας στο σημείο, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και ο επόπτης Αθηνών, διαπίστωσαν πως κατά τη διάρκεια του τσακωμού, ο ένας αδερφός είχε τραυματίσει με μαχαίρι τον άλλο. Ο δράστης, στη θέα των αστυνομικών, αυτοτραυματίζεται με το ίδιο μαχαίρι, αλλά, μόλις κάνουν να τον πλησιάσουν, επιτίθεται και μαχαιρώνει έναν από αυτούς!

Ευτυχώς, ο άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ, τη γλίτωσε «φτηνά», καθώς το μαχαίρι καρφώθηκε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του. Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά, να ηρεμήσουν τον δράστη και να τον οδηγήσουν μαζί με τον αδερφό του στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει, καθώς τουλάχιστον ο ένας τους θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This