Βαγγέλης Μαρινάκης: Κατηγορούμενος για Παράνομη Βία κατά Δημοσιογράφου

Must Read

Για τις 25 Ιουνίου 2021 προσδιορίστηκε η δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατηγορείται με κλητήριο θέσπισμα του εισαγγελέα Χαράλαμπου Μαστοραντωνάκη για ηθικός αυτουργός (εντολέας και καθοδηγητής) παράνομης βίας σε βάρος δημοσιογράφου από τουλάχιστον 5 «μπράβους» που ταυτοποιήθηκαν από τη διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και τις βρετανικές αρχές και ανήκουν στην επίσημη προσωπική «φρουρά» του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη ο οποίος έχει καταθέσει και την μήνυση, στις 15 Μάρτιου του 2018 στήθηκε ενέδρα σε βάρος του, στο lobby του ξενοδοχείου Hilton, από μια «στρατιά» ανδρών.

Οι συγκεκριμένοι δράστες που φέρεται να ανήκουν στην ασφάλεια του εφοπλιστή δια της απειλής όπλου και γενικά υπό την πίεση απειλών σε βάρος της ζωής του και όχι μόνο, απαίτησαν ασκώντας παράνομη βία από τον υποφαινόμενο δημοσιογράφο να λογοδοτήσει για αποκλειστικό ρεπορτάζ… Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This