Ασύλληπτο! 13χρονος στην Κρήτη φέρεται να βίασε συμμαθήτριά του!

Must Read

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους την ιστορία φρίκης που απασχολεί εδώ και λίγα 24ωρα τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές του Ηρακλείου Κρήτης, με πρωταγωνιστές ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο φέρεται να βίασε ένα συνομήλικό του κορίτσι. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 13χρονος μαθητής κατηγορείται για βιασμό, βία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού σε βάρος της μαθήτριας.

Αστυνομία περιπολικό

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού πέρασαν το κατώφλι της Ασφάλειας και κατήγγειλαν τον 13χρονο, αλλά και τέσσερις ακόμη ανήλικους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας σε βιασμό επειδή εμφανίζονται να ήταν στημένοι έξω από το χώρο όπου φέρονται να συντελέστηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις ανάμεσα στα δύο 13χρονα και παρακολουθούσαν όσα εκτυλίσσονταν. 
Ο 13χρονος απολογήθηκε, χθες, στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου και αρνήθηκε τα όσα  του αποδίδονται. Ο ανήλικος κατηγορείται ότι κατέγραψε το όλο σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο, υλικό το οποίο φέρεται να διακινήθηκε και σε άλλα κινητά ανηλίκων της παρέας. Μάλιστα με βάση την καταγγελία, ο 13χρονος φέρεται κατά κάποιο τρόπο να απείλησε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιήσει το βίντεο αν δεν επαναλαμβανόταν το μεταξύ τους σκηνικό.

Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη,  ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το περιεχόμενο των κινητών τηλεφώνων όλων των αγοριών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This