Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια πατριός που βίαζε την θετή του κόρη!

Must Read

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και στο γραφείο της ανακριτρίας οδηγήθηκε προκειμένου να απολογηθεί ο 47χρονος άνδρας που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές καατηγορούμενος ότι βίαζε επί δύο χρόνια την ανήλικη θετή του κόρη.

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, η 18χρονη σήμερα κοπέλα προσέφυγε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και εξιστόρησε τα όσα εφιαλτικά ζούσε στα χέρια του πατριού της. Έτσι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Ο 47χρονος πατριός φέρεται τουλάχιστον από το 2019 να ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη συναίνεσή της, κάτι που αποπειράθηκε να πράξει εκ νέου ανήμερα του Πάσχα. Κατά την ίδια καταγγελία, η μητέρα δεν γνώριζε το παραμικρό για τον εφιάλτη που περνούσε η κόρη της.

Χθες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, που τον παρέπεμψε να απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This