«Τέρατα» στο Πήλιο πυροβόλησαν σκύλο στο στόμα για να σταματήσει να γαβγίζει 

Must Read

Παρά τις αυστηρές ποινές με κάθειρξη έως 10 έτη και χρηματική ποινή έως 50.000 ευρώ που προβλέπονται στο νέο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς και τα αδέσποτα, ορισμένοι συνεχίζουν απτόητοι να κακοποιούν και θανατώνουν αθώα πλάσματα.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ακόμα ένα περιστατικό ωμής βίας βλέπει το φως το δημοσιότητας μετά την καταγγελία της οργάνωσης «Φιλόζωοι Ανατολικού Πηλίου».  Άγνωστοι πυροβόλησαν ένα αδέσποτο σκυλί στο στόμα, πιθανότατα όπως αναφέρουν οι εθελοντές οι οποίοι το εντόπισαν σε άθλια κατάσταση, για να το κάνουν να σταματήσει να γαβγίζει.

Η φιλοζωική οργάνωση κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και μετέφερε το χτυπημένο αδέσποτο σε κτηνιατρείο προκειμένου να σωθεί. Την ίδια στιγμή, οι φιλοζωικές οργανώσεις της περιοχής καταγγέλλουν ότι ο κτηνίατρος που συνεργάζεται με τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου παραμένει απλήρωτος εδώ και μήνες, με αποτέλεσμα οι εθελοντές να καλύπτουν τα έξοδα της φροντίδας των αδέσποτων από την δική τους τσέπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This