Ο Λαγός που «ξέπλενε» εντός βουλής την τουρκική ηρωίνη του Noor1, μιλάει για «Χριστό και Ελλάδα»

Must Read

Έφτασε λοιπόν ο Γιάννης Λαγός στην Ελλάδα, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Ηγετικό μέλος για την ακρίβεια. Ως μέλος λοιπόν εγκληματικής οργάνωσης έκανε εγκληματικές πράξεις. Και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εγκληματικές οργανώσεις σχετίζονται με άλλες εγκληματικές οργανώσεις. Γεγονός όμως που ουδείς διερεύνησε.
Όπως επίσης ουδείς διερεύνησε τους ισχυρισμούς του Γιάννη Λαγού Μέσα από τις φυλακές κατά τη διάρκεια της πρώτης κράτησης του, όπου καμάρωνε για την σχέση που διατηρούσε με κορυφαίο σήμερα, υπόδικο βαρώνο. Γιατί είπαμε, και οι εγκληματικές οργανώσεις έχουν βαθιά εισχωρήσει στον κρατικό μηχανισμό και το σύστημα εξουσίας. Με αυτόν τον τρόπο, παραμένουν στο απυρόβλητο.

Ειδικά αυτές που διαθέτουν άφθονο μαύρο χρήμα, με προεξάρχουσες τις συμμορίες εμπορίας ηρωίνης.

Σήμερα λοιπόν έχουν βγει όλοι και κουνάνε το δάχτυλο πανηγυρίζοντας για την δικαστική εξέλιξη. Είναι οι ίδιοι που με τις πράξεις τους γιγάντωσαν την εγκληματική οργάνωση, για λόγους οπότε μπορεί να μην ήταν προφανείς, σήμερα όμως ένα κουβάρι αρχίζει και ξετυλίγεται. Και αναπόφευκτα στρέφεται στην κοινοβουλευτική δράση της Χρυσής Αυγής, και κάποια εξαιρετικά περίεργα σημεία που δεν μπορούσαν να εξηγηθούν με καμμιά λογική.

Η Χρυσή Αυγή και το ναρκοπλοίο Noor1

Η χαρακτηριστικότερη περίπτωση είναι η περίπτωση του πλοίου με την τουρκική ηρωίνη, που μετά και τις αποκαλύψεις του αμερικανικού περιοδικού The New Republic, αποδεικνύει ότι πέραν της εγκληματικής δραστηριότητας των εμπόρων ναρκωτικών, ενδέχεται να υποκρύπτει και παρακρατική δράση του Ερντογάν έναντι της Ελλάδας.
Και όμως η Χρυσή Αυγή που παρίστανε τον εχθρό της Τουρκίας και του εγκλήματος, πρωταγωνίστησε στην πιο μελανή σελίδα του ελληνικού κοινοβουλίου, τουλάχιστον στην μεταπολίτευση.

Οι μεγάλοι χορηγοί της Χρυσής Αυγής στο απυρόβλητο;

Είναι η στιγμή που ο Γιάννης Λαγός από το βήμα της Βουλής εξαπολύει επίθεση στις δικαστικές και ανακριτικές αρχές του έπαιξαν το κεφάλι τους κορώνα – γράμματα απέναντι στην δολοφονική ελληνοτουρκική συμμορία του Noor1. Την συμμορία που εισήγαγε την μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης στην ιστορία, και όπως φαίνεται από το αφιέρωμα του αμερικανικού περιοδικού The New Republic, δεν ήταν η πρώτη φορά.

Η παρέμβαση λοιπόν του αρχηγικού μέλους της εγκληματικής οργάνωσης Γιάννη Λαγού υπέρ της άλλης εγκληματικής οργάνωσης (NOOR1), μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Βλέποντας το βίντεο γίνεται εμφανής η προσπάθεια του να υποβιβάσει την εγκληματική δραστηριότητα της ελληνοτουρκικής συμμορίας, μιλώντας για «κάποιο πλοίο» και «κάποιον κατηγορούμενο», που σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχει περίπτωση να αποτελούν βραχίονα του τουρκικού παρακράτους κατά της Ελλάδας!

Η εγκληματική σύμπραξη με την εγκληματική οργάνωση

Ποια τα κίνητρα λοιπόν του εγκληματία Λαγού για να κάνει μια τέτοια κίνηση; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει, λέει ο σοφός λαός μας. Άσχετα εάν η πολυετής διαδικασία έρευνας και εκδίκασης, ουδέποτε ασχολήθηκε με όσους ποικιλοτρόπως ενίσχυαν την εγκληματική οργάνωση και την χρησιμοποιούσαν κατά το δοκούν. 
Αντίθετα, το είδαμε έκπληκτοι μία ανίερη κοινοβουλευτική συμμαχία να σέρνεται πίσω από την Χρυσή Αυγή με μοναδικό κίνητρο την προστασία της εγκληματικής οργάνωσης και την εκβίαση των ακέραιων λειτουργών που προσπαθούσαν να την εξαρθρώσουν!
Δείγμα του πόσο εύκολα μπορεί να διαβρωθεί μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος από εγκληματικές οργανώσεις.

Θεωρούμε δεδομένο ότι με τις αποκαλύψεις που έρχονται και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, η ελληνική δικαιοσύνη θα ξεκινήσει και μία παράλληλη έρευνα για τους επικοινωνιακούς κι άλλους χορηγούς της εγκληματικής οργάνωσης. Μία πολύ σοβαρή υπόθεση που κάποιοι όψιμοι αντιφασίστες φαίνεται να έχουν ξεχάσει. Ή να θέλουν να ξεχάσουν.
Άλλωστε, συγκεκριμένα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης όχι μόνο δεν έκρυβαν αλλά καμαρώναν κιόλας για την ενίσχυση – χρηματική – που δεχόντουσαν από παράγοντα που παραμένει πανίσχυρος τους κύκλους της εξουσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This