Άνανδρος εκδικητής έβγαλε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της πρώην του

Must Read

Χώρισαν και σκόρπισε σαν φέιγ βολάν φωτογραφίες της σε… γυμνά ενσταντανέ! Ασχημο τρόπο βρήκε ένας άντρας από τη Δράμα για να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του, η οποία του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Ο νεαρός, ο οποίος πλέον δηλώνει μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, άρχισε να στέλνει στο facebook και το viber της κοπέλας, αλλά και συγγενών της και γνωστών της φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο, τις οποίες συνόδευε με υβριστικά σχόλια.

Oλα άρχισαν πριν από περίπου δύο χρόνια. Το ζευγάρι είχε μια όμορφη σχέση, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αλλά κάποια στιγμή οι δρόμοι τους χώρισαν, εξέλιξη που δεν είδε με θετικό μάτι ο Δραμινός. Ετσι, αποφάσισε να την εκδικηθεί μέσω του διαδικτύου δημοσιοποιώντας τις επίμαχες φωτογραφίες της στα social media ή στέλνοντάς τις μέσω messenger ή viber σε χρήστες, γνωστούς της νεαρής γυναίκας. Η οργή που έτρεφε μέσα του ήταν, όπως φαίνεται, μεγάλη, αφού δεν καταλάγιαζε με τίποτα και μέσα σε λίγο καιρό άρχισε να στέλνει τις γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας ακόμα και σε άτομα του συγγενικού και φιλικού της περιβάλλοντος, αλλά και σε ανθρώπους που δεν ήταν καν του κύκλου της.

Σούσουρο στη Δράμα

Οπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε ένα άνευ προηγουμένου σούσουρο στη Δράμα και οι συγγενείς απευθύνθηκαν στην κοπέλα για να τη ρωτήσουν τι ήταν όλα αυτά και ποιος είχε βάλει σκοπό να της κάνει κακό. Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα πήγε στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλε το περιστατικό κάνοντας ταυτόχρονα μήνυση. Οπως είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δράμας, οι γυμνές φωτογραφίες της εστάλησαν ακόμα και σε άτομα με τα οποία δεν έχει μιλήσει ποτέ και απλώς ήξερε το όνομά τους.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και η δικογραφία με τις σχετικές καταθέσεις έχει ήδη υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Καταθέσεις στην Αστυνομία έδωσαν και οι συγγενείς της νεαρής γυναίκας, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως πράγματι έλαβαν το επίμαχο υλικό. Οπως ανέφερε ο δικηγόρος της, υπήρχε και συνεχής εκβιασμός της εντολέως του από τον κατηγορούμενο. Συγκεκριμένα, είπε πως της έχει ζητήσει να προβεί σε παράνομες πράξεις, ώστε να έχει οικονομικά οφέλη, κάτι που εκείνη αρνήθηκε.

Ο δικηγόρος Θοδωρής Καραγιάννης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι τέτοιου είδους αδικήματα διώκονται μόνο δυνάμει του νόμου περί αρχής προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να μην τιμωρείται η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας των θυμάτων και τόνισε ότι «θα έπρεπε να ενταχθεί το αδίκημα αυτό συστηματικά στον κορμό του Ποινικού Κώδικα». Πλέον, η γυναίκα έχει κλειστεί στον εαυτό της νιώθοντας ντροπή απέναντι στον κοινωνικό και οικογενειακό της κύκλο, αλλά και στη μικρή τοπική κοινωνία της Δράμας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This