Στα «δίχτυα» του Λιμενικού σπείρα που διακινούσε μετανάστες

Must Read

Λαβράκι εντόπισε το Λιμενικό Σώμα στην Κέρκυρα προχθές όπου μετά από έλεγχο και παρακολούθηση εξάρθρωσε σπείρα διακινητών που μετέφερε 15 αλλοδαπούς .

Το λιμενικό σώμα εντόπισε το ιστιοφόρο στο παλιό λιμάνι Κέρκυρας στο οποίο επιβιβάστηκαν δεκαπέντε αλλοδαποί και το ακινητοποίησαν στη θαλάσσια περιοχή της Φτελιάς Κέρκυρας, καθώς προσπαθούσε να βγει από τα ελληνικά χωρικά ύδατα αγνοώντας τις υποδείξεις του περιπολικού σκάφους.

Ο χειριστής του σκάφους συνελήφθη καθώς επίσης και ένας 44χρονος αλλοδαπός και μία 51χρονη, ημεδαπή οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν με πλοίο από την Ηγουμενίτσα, ενώ ένας 24χρονος που προσπάθησε να διαφύγει με άλλο καράβι από το ίδιο λιμάνι.

Διερευνάται η εμπλοκή και άλλων διακινητών συνεργών που πιθανόν εμπλέκεται σε μεγαλύτερο εγκληματικό κύκλωμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This