Λύνει τη σιωπή του ο σύζυγος της Καρολάιν για τα αναπάντητα ερωτήματα, τις κάμερες και τις επισκέψεις στην ψυχολόγο (video)

Τι απαντάει ο 32χρονος πιλότος για τις επισκέψεις στην ψυχολόγο και τα όσα αναφέρονται στα ΜΜΕ

Must Read

Απάντηση στον γρίφο με τα ερωτήματα-φωτιά καλούνται να δώσουν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση και να εντοπιστούν οι δράστες που έκοψαν με τον πιο βίαιο τρόπο το νήμα της 20χρονης Καρολάιν στη μεζονέτα που έμενε με τον 32χρονο σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Δέκα ολόκληρες μέρες μετά την άγρια δολοφονία της 20χρονης μητέρας οι άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής προσπαθούν να εντοπίσουν έστω και το παραμικρό στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα κτήνη που σκότωσαν την Καρολάιν μπροστά στο 11 μηνών μωρό της.

Ούτε ίχνος από ξένο DNA

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, οι Αρχές δεν έχουν σημαντικά στοιχεία στη διάθεσή τους και δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κανένα δείγμα γενετικού υλικού στη μεζονέτα παρά το γεγονός ότι είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο ότι κάποιος από τους δράστες θα είχε αφήσει ίχνη DNA. Ό,τι έχει εντοπιστεί έως τώρα φέρεται να ανήκει μόνο στα μέλη της οικογένειας.

Γιατί καθυστέρησαν αφαιρώντας τις κάρτες μνήμης;

Την ίδια στιγμή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι σκληροί ληστές αντί να ξηλώσουν τις κάμερες του σπιτιού αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης που υπήρχαν μέσα σε αυτές, κάτι που σημαίνει ότι δαπάνησαν περισσότερο χρόνο. Μάλιστα η συγκεκριμένη ενέργεια εφαρμόζεται σπάνια από κακοποιούς που θέλουν να ληστέψουν κάποιο σπίτι και να απομακρυνθούν γρήγορα από τον τόπο του εγκλήματος.

Στις κάμερες των γειτονικών σπιτιών

Ακόμα ένα σημείο που προκαλεί ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει τον τρόπο που προσέγγισαν το σπίτι οι κακοποιοί αφού παρά το ότι έχουν σκανάρει το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης σε σπίτια της περιοχής δεν έχουν εντοπίσει τίποτα ύποπτο. Καμία πληροφορία δηλαδή για το πώς έφτασαν στη μεζονέτα και το πώς αποχώρησαν στην συνέχεια.

Γιατί δεν έδεσαν και την Καρολάιν;

Τέλος, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί οι κακοποιοί δεν έδεσαν με μονωτική ταινία και την 20χρονη μητέρα όπως τον σύζυγό της ο οποίος βρέθηκε από τον αστυνομικό που μπήκε πρώτος στη σοφίτα ασφυκτικά δεμένος σε όλο του το σώμα.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έχοντας εξαντλήσει τις έρευνες για βασικά ευρήματα, στρέφονται πλέον σε άλλη κατεύθυνση. Αυτός ήταν και ο λόγος που ζητήθηκε από την ψυχολόγο της 20χρονης μωρομάνας να καταθέσει. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές επεξεργάζονται σημεία της κατάθεσης που θεωρούν ότι μπορεί να δώσουν σημαντικές πληροφορίες.

«Φυσικά και ήξερα την ψυχολόγο»

Από πλευράς του ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν μίλησε στην εκπομπή live news για τα όσα γνωρίζει αναφορικά με τις εξελίξεις των ερευνών αλλά και για την κατάθεση της ψυχολόγου: «Φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Κάρολαϊν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας» σχολίασε.

Σύμφωνα με τον πιλότο ότι νεότερο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τις έρευνες των αστυνομικών είναι τα δεδομένα των τελευταίων ημερών που αναμοχλεύονται από τα ΜΜΕ: «Ό,τι ευρήματα ακούτε σαν είδηση είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να πιαστεί από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να πουλάε. Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».

Νέα κατάθεση

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν που τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να καταθέσει ξανά, ισχυρίζεται ότι ο ίδιος έχει δώσει στους αστυνομικούς όλα τα στοιχεία από τα όσα συνέβησαν στη μεζονέτα τα ξημερώματα και ότι όλες οι ερωτήσεις που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ έχουν απαντηθεί: «Εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να ξεκλειδώνει την υπόθεση, αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως, να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια, αυτό που συνέβη σε εμάς» κατέληξε ο νεαρός πιλότος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This