Απατεώνας εμφανιζόταν σε γυναίκες ως πλοίαρχος ή αστυνομικός και άδειαζε τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς (video)

Must Read

Με ψεύτικα στοιχεία παρουσιαζόταν ένας άνδρας σε ανυποψίαστες γυναίκες, με σκοπό να τις εξαπατήσει και να τους αρπάξει όσα περισσότερα χρήματα μπορούσε από τον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος άνδρας παρουσιαζόταν στις γυναίκες ως στρατιωτικός, αστυνομικός της ΕΥΠ ή πλοίαρχος και πάντα με ψεύτικα στοιχεία. Πότε ήταν Ιωάννης Συρίγος, πότε Γεώργιος Συρίγος.

«Μου συστήθηκε με ψεύτικα στοιχεία ότι ήταν στρατιωτικός και ήταν στην ΕΥΠ, όλο έλειπε αποστολές. Το τραγικό είναι ότι μου έκλεψε την πιστωτική μου κάρτα και το αμάξι μου. Την ακύρωσα σαν κάρτα αλλά είχε κάνει ανάληψη όλες μου τις οικονομίες. Οι αναλήψεις έγιναν εντός Αθηνών από Λυκόβρυση, Νέα Μάκρη, από Σαντορίνη» ανέφερε μία 57χρονη, που έπεσε θύμα του απατεώνα.

Μάλιστα τα 4.000 ευρώ μέσα σε λίγες μέρες είχαν κάνει φτερά. Ο 47χρονος «γαμπρός» τα είχε ξοδέψει για να καλύψει υποχρεώσεις του μέχρι και για να κάνει ταξίδια στη Σαντορίνη! «Μου έλεγε ότι είναι σε αποστολές λόγω δουλειάς και εγώ του έλεγα πες μου που είναι το αμάξι μου και να σου πω μου λέει εγώ έχω τα κλειδιά μαζί και μπορεί να λείψω ένα χρόνο. Του λέω θέλω το αμάξι. Τι θες μου λέει να μη στο δώσω να το βρεις κομμάτια συμπλήρωσε.

Φορούσε και στολές για να πείσει τους πάντες

Μάλιστα, ο απατεώνας για να αποδείξει ότι δεν λέει ψέματα έστελνε φωτογραφίες στα θύματα του ντυμένος με στολές που ανήκουν στα σώματα ασφαλείας που δήθεν εργαζόταν. «Μου έστελνε φωτογραφίες από τις αποστολές με τη στολή. Τη μια φορά φορούσε στολή Στρατού Ξηράς, την άλλη Αεροπορίας» πρόσθεσε η 57χρονη, η οποία από την αρχή είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον 47χρονο.

Κατάφερε να ανακαλύψει την τεράστια κομπίνα του, όταν άλλη μία γυναίκα, που επίσης εξαπατήθηκε από τον 47χρονο «γαμπρό», την πήρε τηλέφωνο.

Από την Ασφάλεια Καλλιθέας έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This