Ο πρωθυπουργός καταδικάζει την Λευκορωσία την ώρα που η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε Κολομβία

Τρία φρικτά εγκλήματα αναζητούν ενόχους

Must Read

«Η αναγκαστική προσγείωση ενός επιβατικού αεροσκάφους με στόχο την παράνομη κράτηση ενός πολιτικού αντιπάλου και δημοσιογράφου είναι απολύτως καταδικαστέα και συνιστά απαράδεκτη επιθετική ενέργεια που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή», ανέφερε ο πρωθυπουργός μιλώντας στους Financial Times.

Την ίδια στιγμή τρία εγκλήματα με σαφές πολιτικό άρωμα που συγκλόνισαν την Ελλάδα, παραμένουν ανεξιχνίαστα.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Το πρώτο από αυτά είναι η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος συμμετείχε μεταξύ άλλων και στις αποκαλύψεις του σκανδάλου Φουρθιώτη, ο οποίος μάλιστα τον είχε στοχοποιήσει ζητώντας την σύλληψη του. Όλα αυτά πριν η Ελλάδα ανακαλύψει άφωνη τα πεπραγμένα του γνωστού παρουσιαστή. Τις σχέσεις του με πληρωμένους πιστολέρο και λοιπά.

Ενάμιση μήνα μετά λοιπόν την δολοφονία του Καραϊβάζ, από δύο πληρωμένα πιστολιά κοντά στο σπίτι του, η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, κάποιοι μάλιστα προσπάθησαν να την υποβιβάσουν, καθώς γνωστά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ δεν την φιλοξένησαν καν στο πρωτοσέλιδο τους, όταν υπήρχαν παρεμβάσεις κυριολεκτικά από όλον τον κόσμο.

Η απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου

10 ολόκληροι μήνες έχουν περάσει από την δολοφονική ενέδρα ξημερώματα έξω από το σπίτι του Δημοσιογράφου Στέφανου Χίου.

Ο δημοσιογράφος δέχθηκε δύο σφαίρες στον λαιμό και το στήθος, την ώρα που παρκάρω το αυτοκίνητο έξω ακριβώς από το σπίτι του. Σώθηκε από θαύμα, καθώς οι σφαίρες δεν πείραξαν ζωτικά του όργανα.

Η δολοφονική απόπειρα παραμένει ανεξιχνίαστη, ενώ κυριολεκτικά η υπόθεση έχει αποσιωπηθεί εμπιστεύονται. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος μιλάει για κυβερνητική εμπλοκή σε συμβόλαιο δολοφονίας εις βάρος του, μέχρι σήμερα όμως, 10 μήνες μετά, δεν έχει γίνει ούτε προσαγωγή.

Το θανατηφόρο τροχαίο στην είσοδο της Βουλής

Η υπόθεση συγκλόνισε την Ελλάδα, καθώς ένα παλικάρι 23 ετών έχασε τη ζωή του από παράνομη στροφή που έκανε το συνοδευτικό αυτοκίνητο κορυφαίας βουλευτού της κυβερνητικής πλειοψηφίας, προκειμένου να εισέλθει στο κοινοβούλιο.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε δημοσιοποίηση όλων βίντεο που τεκμηριώνουν τι πραγματικά έγινε εκείνο το πρωί έξω από το κοινοβούλιο, δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητό, άρα έχει ποινικές ευθύνες για τον θάνατο του 23χρονου Ιάσωνα, ούτε για το ποιοι άλλοι επέβαιναν, καθώς όπως αποδείχτηκε από τις κάμερες εντός του αυτοκινήτου υπήρχε τουλάχιστον ένας συνοδηγός.

Πλήρης αποσιώπηση…

Αυτές είναι οι πιο τρανταχτές περιπτώσεις, διότι έχουμε και τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του, καταγγελίες που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουν ισχυρή βάση. Αλλά και άλλες εξωφρενικές καταστάσεις, όπως η αρπαγή του δημοσιογράφου Πάρη Κουρτζίδη από κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Την ώρα λοιπόν που στην Ελλάδα ζούμε καταστάσεις Κολομβίας, ο Έλληνας πρωθυπουργός επιτίθεται κατά της Λευκορωσίας μιλώντας μάλιστα σε διεθνές μέσο. Λες και τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει συμβεί, λες και ο ίδιος δεν έχει καμία ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κοινωνία και η ίδια η δημοκρατία.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This