Γλυκά Νερά: Στενεύει ο κλοιός για 20 υπόπτους! Αποκαλύψεις Καλλιακμάνη για το σκίτσο

Must Read

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη μωρομάνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει στον ένα εκ των τριών κακοποιών που εισέβαλαν στην μεζονέτα του ζευγαριού και ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεση του πιλότου, είναι αυτός που δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν.
Πρόκειται για τον ληστή που ο σύζυγός της 20χρονης περιέγραψε ως «κοντό με παραπάνω κιλά». Το περιλαίμιο που φορούσε έπεσε για λίγα εκατοστά και έτσι μερικώς αποκαλύφθηκε το πρόσωπό του, ενώ οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σχηματίσουν το σκίτσο του.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφερόμενος ειδικά στο σκίτσο, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξήγησε ότι συνήθως οι περιγραφές που δίνονται στους σκιτσογράφους διακατέχονται από αισθήματα τρόμου και πανικού από τους περιγράφοντες και γενικώς είναι δύσκολο από αυτό και μόνο να ταυτοποιηθεί ένας από τους τρεις δράστες. Η εμπειρία από το παρελθόν έχει αποδείξει, τόνισε ο κ Καλλιακμάνης, ότι όταν οι δράστες συνελήφθησαν σε πολλές περιπτώσεις τα σκίτσα από τις περιγραφές των θυμάτων δεν είχαν καμία σχέση. Επίσης, θεωρεί ότι υπάρχει ζήτημα αν ευσταθεί ότι τα στοιχεία του DNA είναι ελλιπή. «Κάνουμε υποθέσεις σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, υπάρχουν «κενά» σε αυτό το έγκλημα», υπογράμμισε ο κ. Καλλιακμάνης.

καλιακμανης

Θεωρείται δεδομένο ότι ο κακοποιός έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν και ότι διαθέτει «εμπειρία» σε επιθέσεις με κίνητρο τη ληστεία. Ο δράστης έπιασε ρούχα αλλά και το πρόσωπο του θύματος, όπως και πολλά άλλα αντικείμενα μέσα στο σπίτι. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να φτάσουν στα ίχνη του μέσα από το σχηματισμό ενός κύκλου περίπου 20 υπόπτων.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια εντοπισμού του μέσω των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Οι Αρχές έχουν εντοπίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ίχνη ορφανού γενετικού υλικού. Κανείς ωστόσο δεν είναι σε θέση να πει σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο ίχνος γενετικού υλικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This