Δύο εβδομάδες προθεσμία πήρε ο γυναικολόγος που κατηγορείται για βιασμούς

Στις 10 Ιουνίου θα απολογηθεί τελικά στην ανακρίτρια ο σάτυρος γυναικολόγος της Ρόδου

Must Read

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου εμφανίστηκε χθες ο γυναικολόγος με τα… μακριά χέρια, εις βάρος του οποίου έχουν υποβάλει μηνύσεις 21 γυναίκες που τον κατηγορούν κατά περίπτωση για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβριση κατά τη διάρκεια ιατρικής εξέτασης!

Ο 65χρονος μαιευτήρας ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του, η οποία ορίστηκε για τις 10 Ιουνίου. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ακόμη δεν έχει υποβληθεί το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης που παραγγέλθηκε για να εξακριβωθεί αν ο τρόπος με τον οποίο εξέταζε τις ασθενείς του ήταν ο ενδεδειγμένος και σύμφωνος με την ιατρική επιστήμη και πρακτική. Επιπλέον, αναμένεται να υποβληθούν οι εκθέσεις των τεχνικών συμβούλων που έχουν διορίσει τα αντίδικα μέρη.

Στο μεταξύ, έκλεισε ο φάκελος των προτάσεων της πρώτης αγωγής που άσκησε ο κατηγορούμενος εις βάρος μιας 55χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών με δύο εγγόνια, η οποία ήταν η πρώτη που τον καταμήνυσε. Ο 65χρονος υποστηρίζει πως όσο πρόσφερε τις υπηρεσίες του ιατρού μαιευτήρα σε νοσηλευτικό ίδρυμα εξέτασε συνολικά πάνω από 30.000 γυναίκες, χωρίς ποτέ να παρατηρηθεί ότι είχε εκτραπεί σε ανάρμοστες χειρονομίες ή συμπεριφορές.

Μάρτυρες ασθενείς του

Παράλληλα, διατείνεται ότι χαίρει της απόλυτης εκτίμησης των ασθενών του, η οποία εκδηλώθηκε με την επιθυμία τους να του συμπαρασταθούν ή να εξεταστούν ως μάρτυρες για όσα έχει υποστεί από τα τέλη Αυγούστου του 2020 ως σήμερα και, μάλιστα, πριν καν κληθεί να δώσει εξηγήσεις ή να απολογηθεί για όσα του αποδίδει η εγκαλούμενη, τα οποία χαρακτηρίζει αβάσιμα.

Ο 65χρονος κατηγορεί ακόμη την 55χρονη μηνύτρια ότι πρωτοστάτησε στον διασυρμό και στη διαπόμπευσή του, εμφανιζόμενη ως δήθεν «θύμα των ερωτικών του επιδιώξεων» και υποστηρίζει ότι σκοπός της επίσκεψής της στο νοσοκομείο ήταν να του ασκήσει πίεση για να συνεχίσουν τον παράνομο ερωτικό δεσμό τους. Να σημειωθεί ότι η 55χρονη αρνείται ότι διατηρούσε δεσμό με τον γυναικολόγο και έχει κάνει αγωγές και μηνύσεις για τους ισχυρισμούς του αυτούς, τόσο στον ίδιο όσο και σε μάρτυρα υπεράσπισης.

Οπως υποστηρίζει η πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά, επισκέφθηκε με την κόρη της και τον εγγονό της το νοσοκομείο για να την εξετάσει ο γυναικολόγος, λόγω ενοχλήσεων που είχε, καθώς στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης μήτρας. Ο συγκεκριμένος γιατρός γνώριζε το ιατρικό ιστορικό της και της ζήτησε να κάνει κολπική εξέταση στο ιατρείο του. Η 55χρονη κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο γιατρός τη θώπευε στο στήθος και σε άλλα σημεία του σώματός της. Μετά την καταγγελία της ακολούθησαν η μία μετά την άλλη εγκλήσεις και από άλλα θύματα του γιατρού, που έφτασαν τις 21!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This