Αυτός είναι ο διεστραμμένος που αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε κοπέλα στο λεωφορείο

Must Read

Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. ο ανώμαλος που αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε νεαρή γυναίκα μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας! Πρόκειται για τη δεύτερη καταγγελία που έγινε στις αρχές για το περιστατικό που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης.

Η αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για τον ίδιο άνδρα που ακριβώς μια μέρα μετά, την Τετάρτη, αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε 19χρονη μέσα σε λεωφορείο στην Ομόνοια.

Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο λεωφορείο του Β9, όταν ο 19χρονος Αιγύπτιος εκμεταλλεύτηκε τον συνωστισμό, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και αφού  και «κόλλησε» πάνω στη νεαρή άρχισε να αυτοϊκανοποιείται.

Τρομοκρατημένη η νεαρή γυναίκα έβαλε τις φωνές και τότε οι συνεπιβάτες της όρμησαν πάνω στον διεστραμμένο για να τον ακινητοποιήσουν. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και ο 19χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στον εισαγγελέα.

Φωτογραφία: protothema.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This