Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με ύποπτα οχήματα τα ξημερώματα της δολοφονίας (video)

Must Read

Μετά το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το «Τούνελ» για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, νέα βίντεο από κάμερες ασφαλείας παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Όπως προέκυψε από την εκπομπή, σε ένα από τα δύο βίντεο, φαίνονται λεπτομέρειες του ύποπτου αυτοκινήτου, που είχε παρουσιάσει την περασμένη Παρασκευή, λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λ. Λαυρίου. Συγκεκριμένα, κάμερα έχει καταγράψει ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να στρίβει σε αυτό το δρόμο και μετά από δύο περίπου ώρες να επιστρέφει και να χάνεται με ταχύτητα.

Ήταν ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου. Άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν με τραγικό τρόπο τη ζωή της 20χρονης Καρολάιν, μπροστά στο 11 μηνών μωρό της, βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο. Κι όλα αυτά για να αρπάξουν τις 10.000 ευρώ και τα κοσμήματα που είχε στο σπίτι του το αγαπημένο ζευγάρι.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, τηλεθεατής έστειλε νέο βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος. Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή με έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ.

Το βιντεοληπτικό υλικό θα εξεταστεί από τις Αρχές, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», υπάρχει μια αναμονή στην Αστυνομία για ορισμένα στοιχεία, που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών, όχι όμως άμεσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This