Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Νεκρός από πυροβολισμούς Αλβανός κακοποιός σε καφετέρια στα Σεπόλια! (video)

Το θύμα, γνωστό στις Αρχές για εμπλοκή σε ληστείες και σε υπόθεση ανθρωποκτονίας, δέχθηκε 8 σφαίρες από τον δράστη

Must Read

Νεκρός από πυροβολισμούς μέσα σε καφετέρια σε κεντρικότατο δρόμο στα στα Σεπόλια έπεσε άνδρας, γεγονός που έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία, ενώ στο σημείο επικράτησε πανικός.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, άγνωστος «εισέβαλε» στην καφετέρια που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Δυρραχίου και Αμβρακίας 30, στην περιοχή των Σεπολίων και πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι και στο θώρακα το θύμα. Η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για το περιστατικό στις 17:55 και, από την πρώτη στιγμή, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., που ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό. 

Σύμφωνα, εξάλλου, με περεταίρω πληροφορίες, το θύμα που δέχθηκε οκτώ σφαίρες από τον άγνωστο «πιστολέρο» που πυροβόλησε, πιθανότατα, με όπλο των 9 mm, ήταν 32 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία, γνωστός στις αρχές για εμπλοκή σε ληστείες και σε υπόθεση ανθρωποκτονίας. Είχε ξαναβρεθεί δε στο στόχαστρο αντιπάλων του, με την πιο πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του να έχει γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν δύο συμπατριώτες του τον πυροβόλησαν μέσα από ταξί, ενώ αυτός επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι, με το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε τότε να ήταν, πιθανότατα, ο λόγος που την είχε γλιτώσει.

Ως εκ τούτου, πρόκειται προφανέστατα για ακόμη μία μαφιόζικη εκτέλεση, ενδεχομένως για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών, που δρουν στο κέντρο της Αθήνας.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο:

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, που, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιβιβάστηκε σε ταξί και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This