«Χτύπησαν» πάλι την πολυκατοικία που βρίσκεται το γραφείο του Τσακαλώτου! Πήραν μέχρι και τις κάσες!

Ο μόνος όροφος που έμεινε αλώβητος από την καταστροφική τους μανία ήταν ο 7ος, εκεί που βρίσκεται το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Must Read

Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγο διάστημα- γίνεται πάλι στόχος διαρρηκτών η πολυκατοικία στην οδό Μαυροκορδάτου, που βρίσκεται και το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Διαβάστε ακόμη: Διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου στον 7ο όροφο!

Οι διαρρήκτες μπήκαν από την ταράτσα, πηδώντας από διπλανό κτίριο, και δεν άφησαν κυριολεκτικά τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους! Διέλυσαν τα πάντα, ξήλωσαν πόρτες ασφαλείας και πήραν μέχρι και τις… κάσες από τις πόρτες! Εννέα γραφεία διαλύθηκαν, αφού γκρέμισαν ακόμη και τους τοίχους! Μέσα από τα γραφεία «σήκωσαν» σχεδόν τα πάντα και φυσικά δεν άφησαν καμία ηλεκτρονική συσκευή.

Ο μόνος όροφος που έμεινε αλώβητος από την καταστροφική τους μανία ήταν ο 7ος, εκεί που βρίσκεται το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This