Ηλεία: Χειροπέδες σε αλλοδαπό που παρενοχλούσε σεξουαλικά 15χρονο μαθητή!

Must Read

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ηλείας και όχι μόνο η είδηση της σύλληψης ενός αλλοδαπού, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά έναν 15χρονο μαθητή σε χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το ανήλικο αγόρι, το τελευταίο 20ημερο η ζωή του είχε μετατραπεί σε κόλαση, καθώς ο 52χρονος αλλοδαπός του έστελνε συνέχεια μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου κα τον παρενοχλούσε στο δρόμο. Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ «ilialive.gr», ο αλλοδαπός φέρεται να έκανε χειρονομίες στον ανήλικο σε δρόμους του χωριού, αλλά ακόμα επιχειρούσε να προσεγγίσει το παιδί, μέσα από μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέλνοντας φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου προσπαθώντας να πείσει τον 15χρονο να ενδώσει στις αρρωστημένες προθέσεις του.

Όταν ο μαθητής άρχισε να τρέμει από τον φόβο του ενημέρωσε τον πατέρα του για το τι συμβαίνει και ο γονιός ζήτησε το λόγο από τον αλλοδαπό. Όμως, ο τελευταίος  του επιτέθηκε με αποτέλεσμα ο πατέρας να ενημερώσει την Αστυνομία και να υποβάλλει μήνυση. Ο 52χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This