Κανένα ίχνος DNA στα νύχια της Καρολάιν – Δεν βρέθηκε ούτε το όχημα διαφυγής

Πυκνό σκοτάδι στην άγρια δολοφονία της 20χρονης μητέρας

Must Read

Σε αδιέξοδο φέρεται να οδηγούνται οι Αρχές για τον εντοπισμό των άγριων ληστών που δολοφόνησαν την 20χρονη Κάρολαιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινωνία φέρεται ότι μέχρι στιγμής καλύπτεται από πυκνό σκοτάδι αφού οι έρευνες που ξεκίνησαν σχεδόν ένα μήνα πριν δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των αποτελεσμάτων για το DNA χωρίς να βρεθεί κανένα στοιχείο στα νύχια της νεαρής μητέρας που πιθανόν να πάλεψε με τους ληστές. Την ίδια στιγμή παρά τις εκτενείς έρευνες των αστυνομικών που «χτένισαν» τις κάμερες των γύρω τετραγώνων, δεν έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

«Αποστειρωμένοι» δράστες

Εξαρχής στελέχη των ερευνών υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντοπιστεί κάποιο λάθος των ληστών που εισέβαλλαν στη μεζονέτα στην οποία φέρεται να παρέμειναν σχεδόν μια ώρα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν έως τώρα οι «αποστειρωμένοι» δράστες δεν άφησαν πίσω τους το παραμικρό στοιχείο.

Την ίδια στιγμή σκίτσο ενός εκ των δραστών τον οποίο είδε ο 32χρονος πιλότος για ελάχιστα δευτερόλεπτα, και έχει συγκριθεί με τα πρόσωπα 30 υπόπτων, δεν φέρεται να έχει βοηθήσει στην έρευνα.

«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι λίγο υπομονή, και να μην υπάρχει τέτοιου είδους πίεση πάνω στην Αστυνομία» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος σχολιάζοντας το δημοσίευμα της Sun το οποίο αναφέρει ότι η ελληνική αστυνομία απέτυχε να εξιχνιάσει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Δείτε επίσης: Στο στόχαστρο των Ελλήνων Ψυχολόγων η ψυχολόγος της Κάρολάιν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This