Δευτέρα 14/6/2021

Νοίκιασε αυτοκίνητο στην Κέρκυρα με σκοπό να μεταφέρει ναρκωτικά

Ποσότητες κοκαΐνης ετοιμαζόταν να διοχετεύσει στο νησί της Κέρκυρας ένας άνδρας, ο οποίος νοίκιασε αυτοκίνητο από την Αθήνα, προκειμένου να μεταφέρει τα ναρκωτικά πιο εύκολα και ανεμπόδιστα. 

Λογάριαζε όμως χωρίς τα…«λαγωνικά» της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, που αξιοποίησαν κατάλληλα τις πληροφορίες που είχαν στην διάθεσή τους, για την…μεταφορά από την πρωτεύουσα και ενημέρωσαν εγκαίρως τους αστυνομικούς. Άμεσα, στήθηκε συντονισμένη επιχείρηση και λίγη ώρα μετά την άφιξή του στο νησί, εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε στην περιγραφή και αμέσως ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.

Τόσο μέσα στο όχημα όσο και στην κατοχή του Έλληνα οδηγού βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 300 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μετρητά ύψους 2.500 ευρώ και δύο κινητά.

Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Το νοικιασμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε και στο πλαίσιο της προανάκρισης εξετάζεται πώς και από ποιον προμηθεύτηκε την κοκαΐνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ