Δευτέρα 14/6/2021

Καρέ-καρέ η εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου σε καφετέρια στα Σεπόλια (video)

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας - Έντρομοι οι θαμώνες και το προσωπικό

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της καφετέριας στα Σεπόλια στην οποία ο 32χρονος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ενός εκτελεστή στις 30  Μαΐου.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές. Στο βίντεο φαίνεται ο 32χρονος Αλβανός ο οποίος ήταν παλιός γνώριμος των αρχών για υποθέσεις ναρκωτικών και για ληστείες. Ο νεαρός άνδρας κάθεται ήρεμος και πίνει τον καφέ του στο κατάστημα, όταν ξαφνικά ο δολοφόνος την πλησιάζει και αρχίζει να τον πυροβολεί πισώπλατα.

Μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων

Μπροστά στα έντρομα μάτια του ιδιοκτήτη και των θαμώνων, ο 32χρονος δέχεται σφαίρες  και πέφτει στο έδαφος. Προσπαθεί να προστατευθεί και πέφτει κάτω ενώ σύρει το σώμα του στο εσωτερικό της καφετέριας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο 32χρονος αφήνει την τελευταία του πνοή.

Τρομαγμένοι ο ιδιοκτήτης και οι εργαζόμενοι καλούν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ όμως για τον 32χρονο είναι ήδη αργά. Ήταν η τρίτη απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του με τους δράστες να πετυχαίνουν τον στόχο τους.

Σύμφωνα πληροφορίες, ο 32χρονος ήταν θύμα διαμάχης μιας συμμορίας η οποία χωρίστηκε σε δύο πλευρές. Η «βεντέντα» που άνοιξε μεταξύ τους είχε ως αποτέλεσμα δέκα νεκρούς και άλλες δέκα απόπειρες δολοφονίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ